Aanbevolen partners

Colora
Verf en behang

Kleurrijke blikvangers: 5 kleurinjecties voor je huis

Heb je dat ook wel eens, dat je een ruimte binnen stapt en de kleuren je doen glimlachen? Niets belet je de verfborstel in eigen handen te nemen en een likje fun toe te voegen aan je huis en je leven. Met de Levis Ambiance collectie haal je moeiteloos de kracht van kleur in huis.

Zeg het met kleur

Verf is meer dan een functioneel laagje om je huis mee op te frissen. Dankzij de kwalitatieve schoolbordverf Levis Ambiance Tablo als ondergrond kan je op verrassende plekjes in huis berichtjes in krijt achterlaten voor je huisgenoten. Op een broodplankje bijvoorbeeld.

Je hoeft trouwens niet voor traditioneel groen of zwart te kiezen. De mengmachine mixt eender welke kleur voor je in de kwaliteit van schoolbordverf. Geen fan van krijt? Ga dan voor dezelfde kleur in een andere kwaliteit. Lak, mat of glanzend? Op de mengmachine kan en mag alles!

Un gelato per favore

Door de mengmachine kun je om het even welke kleur in huis te halen. De ideale gelegenheid dus om de kleur van je favoriete theepot, kledingstuk of kunstwerk te laten reproduceren. Of werk met de kleuren van de vlag van het land waar je je hart aan verloor.

Het kan nog gekker: laat je bijvoorbeeld es inspireren door eten. In deze keuken vind je de vanille-, aardbei- en chocoladekleur van een Napolitana-ijsje terug. De pastelkleuren stralen rust uit en zorgen tegelijkertijd voor instant vrolijkheid.

Je trap als topper

Vaak is de traphal een kleurloze, saaie ruimte. Je komt er toch enkel wanneer je van de ene kamer naar de andere moet. Maar dat is vaker dan je denkt. Geef daarom je trap een opvallende kleurboost.

Nummer je treden, of verf telkens een woord zodat alle treden samen een zin vormen. Mini-ingreep, maxi-effect! Tip: Begin bovenaan te verven en voorkom dat je uren staat te 'schilderen' op de bovenverdieping tot de verf droog is.

De zevende hemel

Krijg je bij het woord 'kleurinjectie' spontaan hoofdpijn? Laat dat bruistablet maar in de kast, want kleur hoeft helemaal niet fel te zijn. Neem bijvoorbeeld deze ruimte met drie stroken in Basalt, Wit en Turkse Steen. De kleur van de ramen werd doorgetrokken en de radiator werd meegelakt. Meerdere kleuren op één muur: kleurrijk en toch rustgevend.

Privé project

Kies één hoekje of muur in huis waar je volledig je eigen ding kan doen. Hou voor één keer geen rekening met anderen, druk je eigen persoonlijkheid uit. Dit stukje muur hoeft niet perfect te zijn.

Kleur eens buiten de lijnen, wees creatief en laat de muur met je mee evolueren. De ideale kleurtherapie op grijze dagen!

Let's colour!

De hierboven getoonde en genoemde kleuren Basalt, Wit en Turkse steen komen uit de nieuwe Levis Ambiance collectie. Je vindt deze collectie kant-en-klaar in de winkel of je kan ze laten mengen op de mengmachine. Je vindt de kleuren niet alleen als muurverf, maar ook als lak. Voor decoratieve effecten behoren Mur Texture en Mur Metallic tot de opties. Jij bepaalt of je voor extra mat, zijdeglans, glans, hoogglans of zelfs schoolbordverf kiest. Dankzij de Levis-mengmachine wordt kleuren pas echt kinderspel!

Auteur: Isabelle De Ganck – Levis – Akzo Nobel

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in