Aanbevolen partners

Colora
Verf en behang

Kleuradviseur: Verf je interieur virtueel met de e-painter

Levis biedt op zijn website Levistathome.be de mogelijkheid om je eigen interieur virtueel te verven. Zo kan je alvorens daadwerkelijk aan de slag te gaan uitzoeken welke kleuren het best in jouw interieur passen. Daarnaast kan je je op de website laten inspireren door het interieur van andere Levis-gebruikers.


Een foto van je woonkamer, keuken of slaapkamer en een sterke dosis inspiratie, meer is er niet nodig om de ruimte naar keuze virtueel te verven met de e-painter. Je kan de oefening over en over doen totdat je de perfecte kleurencombinaties te pakken hebt.
Om met e-painter aan de slag te gaan volstaat het een eigen profiel aan te maken, de tool te downloaden en te installeren op je pc en je kan beginnen.


Laat je inspireren

Vind je niet meteen de juiste kleursetting? Geen nood, op de website kan je je ook laten inspireren door het werk van anderen. Iedereen die met de e-painter aan de slag ging kan zijn project opladen. Wie dat doet dingt overigens mee naar een verfbon van 250 euro. Vrienden en andere bezoekers van de website kunnen op de projecten stemmen, wie aan het eind van de maand de meeste stemmen heeft, int de verfbon.


Meer info:Levis

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in