Aanbevolen partners

samsung logo
De slaapkamer

Kinderen bouwen zelf hun laden met Lego

Met Tandembox intivo van Blum krijgen kinder- en speelkamers hun gepersonaliseerde afwerking. Dankzij de nieuwste toepassing kunnen kinderen aan de slag met hun eigen Legoblokjes om een ladezijwand te bouwen.

Heb jij een neus voor toffe spullen voor de (speel)kamer van je kinderen? Dan trekt deze nieuwe, speelse toepassing van Blum ongetwijfeld je aandacht. Dat zoon- of dochterlief ook nog zelf zijn of haar (Lego)-steentje kan bijdragen, maakt het helemaal leuk.
Lego is een vaste waarde in heel wat kinder- en speelkamers. Naast indrukwekkende bouwsels kunnen je kinderen hun eigen blokkencollectie nu ook gebruiken voor de inrichting van hun (speel)kamer.

Hun eigen project

Blum nodigt creatievelingen uit om met hun Legoblokjes een eigen ontwerp te bouwen voor de zijwanden van de laden van bijvoorbeeld hun speelgoedkast. Het effect van deze Legotoepassing van Tandembox intivo zit in details. Het volstaat om de blokjeswand af te breken, een nieuw ontwerp te bouwen en de lade ziet er weer helemaal anders uit.  Anders dan de standaard Tandembox lade met vaste grijze zijwanden beschikt een Tandembox intivo lade over een zijwandelement waarmee je de lade een persoonlijk tintje geeft. In dit geval bouw je de zijwand van je lade met Legoblokjes op een zijdewitte, terrazwarte, zilvergrijze metallic of roestvrijstalen basis. Voor zover de blokjeswand niet dikker is dan 8 mm – wat overeenkomt met de breedte van de kleinste Legoblokjes - en de ladehoogte gerespecteerd wordt, gelden er geen beperkingen voor deze specifieke Legotoepassing.

Hoge draagkracht

De inrichting van een kinder- en/of speelkamer moet tegen een stootje kunnen. Alle laden beschikken over een hoge draagkracht, lopen zacht en sluiten geruisloos. Bovendien zijn ze volledig uittrekbaar en bieden ze een perfect overzicht op de volledige lade-inhoud. Er is keuze uit een ruim assortiment in verschillende dieptes, hoogtes en breedtes.
Blum sleepte met TANDEMBOX intivo 3 designprijzen in de wacht. Het vernieuwende aspect en de creatieve mogelijkheden van dit concept konden de jury van IF Product Design, Red Dot Design en de Duitse Designpreis bekoren.

Info: www.blum.com
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in