Aanbevolen partners

samsung logo
De slaapkamer

Het herinrichten van de slaapkamer: eenvoudige en goedkope tips

Elke dag is het de bedoeling dat we acht uur slapen. Een derde van onze dag verblijven we dus in de slaapkamer. Geen wonder, dat je daardoor uitgekeken raakt op het interieur van de slaapkamer. Met onze tips kun jij je slaapkamer nieuw leven inblazen. En dat hoeft niet duur te zijn.

Een draaiend bed

Natuurlijk is het bed het middelpunt van de slaapkamer. Maar niets belet je om het bed eens op een andere plaats te zetten. Het doen, kost je niets en het breekt meteen radicaal het oude interieur.

Beddengoed

Het is zo simpel als wat, maar verander eens een keer je beddengoed. Gooi dat deken met die oubollige print in de kast en kies voor kleur. Leven in de slaapkamer gegarandeerd. Nu je toch bezig bent, een kussentje meer of minder maakt ook een klein verschil.

Een origineel hoofdeinde

Iets ingrijpender en iets duurder is het hoofdeinde van je bed te ‘renoveren’. Koop een nieuw hoofdeinde of nog leuker: maak er zelf eentje. Wat heb je nodig? Enkele houten paletten, verf en wat creativiteit. Wat heb je niet nodig? Twee linkerhanden.

Andere opties zijn er trouwens voldoende. Dat bewijzen de roeispannen op de foto.

Zachtheid onder je voeten

In je slaapkamer moet je je goed voelen. In deze cocon van rust is zachtheid mooi meegenomen. Met een nieuw tapijt bekom je dit meteen. De slaapkamer krijgt er meteen ook een andere look door.

Zweefstoel

Is je slaapkamer groot genoeg en het plafond sterk genoeg? Dan is een zwevende loungestoel de ideale toevoeging voor je slaapkamer. Ontspannend wegdromen in je schommelstoel. Wat kan er lekkerder zijn?

Auteur: Vinciane Pinte
Vertaling: Daan Slingers

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in