Aanbevolen partners

samsung logo
De slaapkamer

KiddyGuard Avant, een automatisch design babyhekje

Kleine kinderen in de gaten houden kan soms een hele klus zijn. Zeker wanneer er trappen in de buurt zijn, neem je liever geen risico’s. De nieuwe KiddyGuard Avant van Lascal biedt in zo’n gevallen een hele geruststelling.


Dankzij het nieuwe sluitsysteem is de KiddyGuard Avant nog gemakkelijker in het gebruik dan zijn voorgangers. Nieuw is dat het hek nog steeds manueel op slot kan worden gedaan zodat de kleintjes het niet kunnen openen, maar dat het poortje zichzelf ook na enkele seconden automatisch zal vergrendelen als je dit vergeet. En het systeem kan met één hand bediend worden, ideaal voor ouders die hun handen letterlijk en figuurlijk vol hebben met hun kleine deugnieten. Zo is de KiddyGuard Avant nog handiger en veiliger.

Ook handig is dat de KiddyGuard Avant niet aan de grond bevestigd wordt. Hierdoor is er geen drempel, en dus ook geen struikelgevaar. En toch is het hele systeem nog zo stevig dat je kleine dreumes er gerust tegen mag leunen.


Stijlvol en modern

Maar niet enkel over de functionaliteit is nagedacht bij dit babyhekje; ook het moderne design mag er zijn. Met zijn strakke ontwerp, zwart net en ruimtebesparend mechanisme doet deze afsluiting op geen enkele manier afbreuk aan het interieur. Het systeem is zelfs bijna onzichtbaar wanneer het net opgerold is. Perfect voor moderne mama’s met kinderen die graag op ontdekking uitgaan.

Het hekje kan eenvoudig boven- of onderaan de trap worden bevestigd, maar ook in deuropeningen van gevaarlijke ruimtes zoals keukens, of op het balkon of terras. Zo biedt het bescherming bij openingen tot 130 cm breed.

Vanaf januari 2012 ook beschikbaar in de kleur wit.


Voor meer informatie

 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in