Aanbevolen partners

Colora
Verf en behang

Integreer een stukje New York in jouw interieur

Denk jij bij het horen van New York ook aan gele taxi’s en de grijze gevels van het Metropolitan Museum of Art? Logisch, want de stad is één van ’s werelds kleurrijkste plaatsen. Ontwerper Chris Mestdagh vertaalde voor Boss Paints alle kleuren van de Big Apple en in het bijzonder van Central Park in een nieuwe verf- en behangcollectie, The World’s Park.

Boss Paints kende al 121 verschillende kleuren om mee te verven en dankzij Chris Mestdagh komen er daar nu nog eens 20 kleuren bij. Mestdagh liet zich inspireren door de achtertuin van miljoenen New Yorkers, Central Park. Op die plaats komen jong en oud, clochards en miljonairs en sportieve skaters en zalige zonnekloppers bijeen. Ook de nieuwe collectie van Mestdagh is een smeltkroes van verschillende kleuren: van lichtgroen tot donkerrood.

Verfcollectie

De 20 kleuren van The World’s Park kregen elk een eigen naam mee. Zo is er een witte tint met de naam ‘Imagine’ en ‘The Lake’ met een blauwe tint. Alle kleuren van het hectische New York worden zo door Mestdagh, die zelf vier jaar in de stad woonde, verwerkt. In zijn collectie hield de ontwerper ook rekening met de kinderen. “De kleuren kunnen perfect dienen voor een kinderkamer van een driejarige als van een stoere puber”, aldus Mestdagh.

The World’s Park

Naast de 20 kleuren bestaat The World’s Park-collectie ook nog uit vijf nieuwe behangreferenties. Deze zijn zo ontworpen dat je zowel horizontaal als verticaal, van links naar rechts en van onder naar boven tegen de muur kan plakken. Hierdoor kan je zelf jouw inspiratie de vrije loop laten en New York nog meer in huis brengen.


Meer info: Colora


Lees ook: Pastime: nieuwe afwerking voor kaleisysteem van Boss Paints

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in