Aanbevolen partners

samsung logo
De slaapkamer

Hülsta-boxspring: maatwerk voor het ultieme slaapcomfort

Hülsta onderscheidt zich met een nieuwe luxueuze boxspringcollectie. De systemen voldoen aan de hoogste eisen op het vlak van comfort, kwaliteit en design. Gecombineerd met de uitmuntende ergonomie en klimaatregeling van de hülsta-matrassen maken deze boxsprings de programma’s CASAnotte, LA VELA en LUCETA uniek.

De hülsta-boxspring heeft een hoogwaardige kern van pocketveren die in vijf zones is verdeeld. De kern is ook beschikbaar met een elektrisch regelmechanisme waarbij motoren en afstelmechanisme volledig verborgen blijven zodat de boxspring zijn fraaie esthetiek behoudt. De 5 zones in de pocketverenkern bieden een ergonomisch perfecte ondersteuning aan de daarop liggende matras.
Alle hülsta-matrassen - met kern van tonvormige pocketveren, van latex, of van koudschuim - zijn voor de boxspring geschikt. Ze beschikken alle over uitstekende ergonomische en klimaatregelende eigenschappen en zijn veelvuldig gepatenteerd.

De hülsta-boxspring en de hoogwaardige binnenveringmatras TOP POINT 400 vormen samen een perfect duo. In de TOP POINT 400 biedt het zeer grote aantal micro-pocketveren een puntprecieze lichaamsondersteuning. Drie hardheidsgraden, ingedeeld volgens de body mass index (BMI), verschaffen de consument het gewenste comfort op maat.
Om het comfort nog een extra dimensie te geven, biedt hülsta een zogenaamde topper aan. De topper voelt behaaglijk zacht aan en is aanbevolen om de druk te verlichten. Hij is naar keuze verkrijgbaar met een kern van gepatenteerd koudschuim of hoogwaardig Talalay-latex.

Unieke slaapkamerinterieurs met hülsta-boxspring
hülsta-boxspring werd ontwikkeld als multifunctioneel slaapsysteem, dat zich behalve als alleenstaand bed ook esthetisch en functioneel laat integreren in de slaapkamersystemen CASAnotte, LA VELA en LUCETA. De mogelijkheid om dergelijke combinaties samen te stellen is nieuw en wereldwijd uniek. Een hülsta- boxspring vormt dan een harmonisch geheel met de andere slaapkamermeubelen. De vermelde slaapkamersystemen, in klassieke, moderne en trendy stijl, zijn beschikbaar voor de brede doelgroep van boxspring-liefhebbers. hülsta versterkt met deze uitzonderlijke keuzemogelijkheden nadrukkelijk de waarde en de luxueuze uitstraling van zijn boxspring-programma.

hülsta-boxspring is ook met gestoffeerde hoofdeinden leverbaar. De hoofdeinden kunnen naar keuze vast aan de boxspring of aan de muur bevestigd worden.
De hülsta boxspring laat zich verder aan de individuele behoeften aanpassen door keuze uit tal van poten en wielen in verschillende hoogtes voor een optimale, flexibele bedopstelling. Deze zijn beschikbaar met natuurhouten of witgelakte lijsten. Stoffering voor boxspring, matrassen en hoofdeind in verschillende kwaliteiten en met uiteenlopende dessins maken het aanbod compleet. Lengte- en breedtematen zijn conform internationaal gangbare afmetingen.
hülsta-boxspring en ook alle hülsta-matrassen worden volgens de hoogste kwaliteitsnormen uitsluitend in een eigen fabriek van de hülsta-onderneming geproduceerd.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in