Aanbevolen partners

Logo DRU
Kachels en haarden

Het ideale compromis tussen open haard en kachel

De multifunctionele haard 30-up van Stûv kan nu ook aan de muur worden opgehangen. Dit model heeft een kleinere verbrandingskamer met drie deuren die eromheen draaien en drie functies mogelijk maken. Je kiest tussen open haard, haard met glazen deur of volledig gesloten haard. Het ideale compromis tussen een open haard en een kachel.

 

Design en rendement

Het zichtbare rookkanaal wordt aan het plafond bevestigd. Dit draagt ertoe bij dat door middel van convectie de warmte in de kamer wordt verspreid. Het maakt ook deel uit van het design van de haard. De buis kan worden gebruikt voor plafonds met een hoogte tot 2 m 90. De Stuv 30-up met een vermogensbereik tussen 5-9 kW* zou een rendement van tenminste 80% opleveren en voldoen aan de strengste Europese normen wat betreft het CO-gehalte.

 

Extra troeven

De Stüv 30-up heeft ongetwijfeld de doordachte systemen meegekregen die de reputatie van de Stûv-haarden reeds decennia lang hoog houden: de ruit blijft schoon dankzij het feit dat een deel van de lucht langs het glas scheert, het terugsslagsysteem in de open haardstand en de mogelijkheid om verse lucht, die de verbranding nodig heeft, van buiten de woning te betrekken.

 

Meer info?

Stûv 

 

Lees ook ons complete Habitos dossier over Kachels en Haarden

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in