De keuken

Helemaal de jouwe. Nieuw: messing patina

Auteur: Quooker

De Fusion en de Classic Fusion Quooker-kranen in messing patina zijn als een goede fles wijn.
Of een tas van het beste leer. Geef hem de tijd om te rijpen en hij wordt mooier, steeds
mooier. En alsmaar meer van jou.

Patina is een laag die op het messing ontstaat door oxidatie. Deze verandert langzaam van kleur, en wordt plaatselijk lichter of juist donkerder bruin. Ook het aanraken van het materiaal heeft invloed. Daar waar jouw vingertoppen de kraan vastpakken, verkleurt het oppervlak. Door dit natuurlijke proces wordt jouw kraan veel meer dan die praktische keukenhulp. Een persoonlijk sieraad voor op het aanrecht.

Gebruik alleen warm water en een schoonmaakdoekje om deze (Classic) Fusion messing patina of zeeppomp schoon te maken, geen schoonmaakmiddelen. Wil je je kraan extra bescherming geven? Smeer hem eens per 3 tot 6 maanden in met een laagje bijenwas.

De kraan die alles kan Net als alle andere Quooker-kranen geeft ook de (Classic) Fusion messing patina direct koud, warm en 100°C kokend water en bespaar je veel tijd, energie en ruimte in de keuken. Wil je ook koel bruisend en gefilterd water uit je Quooker halen? Combineer je Quooker- systeem dan met de CUBE. Deze voorziet je van koel bruisend en gefilterd water. Zo haal je alles uit je Quooker!

Of

Met Quooker haal je alles uit één kraan: kokend, warm en koud water. En, als je hem combineert met het CUBE reservoir, ook koel bruisend en gefilterd water.

Prijzen vanaf € 1.645. Ga naar quooker.be voor meer informatie.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in