Aanbevolen partners

Logo DRU
Kachels en haarden

Flandria Canvas: een sfeerhaard als een flatscreen tv

Het Belgische merk Flandria stelt op Batibouw twee nieuwe modellen kachels voor. De sfeerhaard Canvas is als een flatscreen televisie aan de muur te bevestigen. De nieuwe gasconvector Stratos maakt gebruik van een naar onderen gerichte ventilator, zodat niet alle warmte in een woning naar boven kan stijgen.


Canvas

Met de Canvas introduceert Flandria de ideale sfeerhaard voor de moderne woning. Dit muurtoestel biedt een prachtig geel vlammenspel, en is bovendien makkelijk te plaatsen. Net als een flatscreen televisie bevestig je de Canvas gewoon aan de muur. Inzet- of inbouwwerken worden dus overbodig.
Dankzij de gesloten verbranding is dit toestel perfect veilig, zelfs in een slaapkamer of badkamer. De afstandsbediening met thermostaat garandeert bovendien een hoog gebruiksgemak. De Canvas sfeerhaard is beschikbaar in parelwit en antraciet en heeft een vermogen van 3,9 kW. Richtprijs zonder btw bedraagt 1 295 euro.


Stratos

De Stratos is een unieke gasconvector. Normaal stijgt warme lucht, zodat er tussen de vloer en het plafond belangrijke temperatuursverschillen kunnen ontstaan. Dankzij zijn naar onderen gerichte ventilator slaagt de Stratos er echter in om een ruimte op de meest efficiënte en gelijkmatige manier te verwarmen. Zo verhoogt het warmtegevoel in de ruimte, waardoor je de Stratos minder lang moet laten branden.
Voeg daarbij het uiterst hoge rendement van dit toestel (meer dan 91%) en het wordt duidelijk dat dit één van de zuinigste verwarmingstoestellen op de markt is. De mantel van de Stratos blijft ook altijd koel, zodat dit toestel perfect veilig is, zelfs met kinderen in de buurt. Dankzij zijn gestuwde rookafvoer kan de Stratos bovendien geïnstalleerd worden op plaatsen waar met niet kan werken met een klassiek muur- of schouwtoestel.
De Stratos is beschikbaar in grijswit, zilver en de trendy combinatie zwart/chocolade. De gasconvector is beschikbaar met een vermogen van 4,7 kW, 6,8 kW of 8,6 kW, tegen de respectieve richtprijzen zonder btw van 1 335 euro, 1 885 euro of 2 199 euro.


Batibouw

Flandria presenteert de Canvas en Stratos in primeur op Batibouw 2009. Het bedrijf is te bezoeken in paleis 6, stand 231. De Canvas en Stratos zullen beschikbaar zijn vanaf najaar 2009.

Info: Flandria Heating

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in