Aanbevolen partners

Logo DRU
Kachels en haarden

Faber introduceert schouw in mozaïeksteen

Een huid van natuursteen, een binnenkant van multiplex. Fabers mozaïekstenen schouwen verenigen de charme van authentieke materialen met het budgetvoordeel van MDF. Nooit eerder gingen sfeer en gebruiksgemak zo goed samen.

Net als het frame, bepaalt een schouw hoe de haard er uitziet. Vorm, kleur en vooral… materiaal maken het geheel af. En of het nu om een modern of een klassiek interieur gaat, geen enkel materiaal evenaarde tot op heden de kracht en het karakter van natuursteen. De nieuwe schouwen van Faber brengen daar verandering in. Mozaïeksteen is goedkoper, lichter en bijgevolg ook gemakkelijker te plaatsen.

De afwerking in mozaïeksteen werd ontworpen met het oog op de elektrische haarden. Als basis dient een watervast verlijmde multiplexbody met daarop een huid van echte natuursteen. Het eindresultaat scoort op zowel praktisch als op esthetisch vlak. Want schouwen in mozaïeksteen zijn nauwelijks van massieve natuursteen te onderscheiden. Bovendien bieden ze hetzelfde (ver)plaatsingsgemak als MDF-schouwen. Faber levert de nieuwe schouwen uitsluitend met bijpassende elektrische haard.

Enkele voorbeelden van opstelling
- De Narvik en Narvik Nova passen bij de mozaïeksteenschouw Verona. Deze is leverbaar als blanco of negro.
- De Cambridge Nova krijgt de mozaïksteenschouw Bologna aangemeten. Ook deze is verkrijgbaar in negro of blanco.
- De Spectra Nova tot slot gaat samen met mozaïeksteenschouw Florence, leverbaar als blanco.

Voor meer info: Faber.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in