Aanbevolen partners

Logo DRU
Kachels en haarden

Faber garandeert warme sfeer met vijf nieuwe gashaarden

De vijf nieuwe designhaarden op gas van Faber verschillen in stijl, maar vinden elkaar in een warme sfeer. De nieuwkomers luisteren naar de namen Clear, Fantasy en 3 Relaxed-modellen.
 

Clear is een nieuwkomer in de Natural Fires reeks van Faber. Zoals de naam al doet vermoeden is het een eenvoudige sfeerhaard met zuivere lijnen. Maar daarom is de inbouwhaard op gas niet minder stijlvol. Clear, frameless, kan strak in de wand worden ingebouwd en is gemakkelijk met andere schouwen te combineren.
Hij wordt standaard geleverd met de schouw Wirdum 770 in natuursteen. Verder kan je kiezen uit vier achterwanden en modern of nostalgisch steenmotief, al dan niet met haardplaat en zwart staal.
Clear, met gesloten verbrandingssysteem en bedieningsluikje aan de zijkant, heeft zowel een Flat Burner met houtblokken en kiezels als Log Burner met houtblokken. De haard is eenvoudig te installeren en biedt optimaal comfort dankzij de afstandsbediening met elektronische ontsteking, timer en thermostaat.


Fantasy: speels accent met rond binnenwerk
Voor een frivole, speelse toets in huis zorgt de gashaard Fantasy uit de reeks Natural Fires. Een moderne en ondiepe inbouwhaard met gebogen binnenwerk en een theatraal, driedimensionaal vlammenspel. Deze designhaard, verkrijgbaar in roestvrij staal, kan strak in de wand worden ingebouwd.
Voor optimaal comfort is er de afstandsbediening met elektronische ontsteking, timer en thermostaat: één druk op de knop om het vuurbeeld aan te passen of de haard volledig aan- en uit te schakelen. Fantasy met een standaardbrander van het type TubeBurner heeft een gesloten verbrandingssysteem.


Relaxed: rekbaar concept van strakke lijnen
Strakke lijnen staan nog altijd centraal binnen de hedendaagse architectuur. Daarom pakt Faber, binnen het gamma Natural Fires, uit met de serie Relaxed. Deze brede sfeerhaard – verkrijgbaar in medium, large of extra large – is hoe dan ook een must voor wie van minimalistische interieurs houdt. Dankzij z’n zwarte achtergrond vormt Relaxed het ideale decor voor een betoverend vlammenspel. Hij is beschikbaar met twee verschillende houtsets – blokken of houtsprokkel – en een carrarakiezel. Ook kan je kiezen tussen een model zonder of met frame.

De standaardbrander is van het type Flat Burner en levert een groter vermogen dan de andere modellen. Het comfort laat alvast niets te wensen over. Zo is het mogelijk om met een afstandsbediening het vuurbeeld aan te passen en de haard volledig aan- en uit te schakelen.

Meer info over kachels & haarden
Voor meer info: Faber.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in