De keuken

Een kwaliteit waar u een leven lang van geniet

Auteur: Van Hoecke NV

Blum en Van Hoecke, dat is al meer dan 45 jaar een ‘match made in heaven’. Het bedrijf uit Sint- Niklaas (België) is exclusief verdeler van Blum producten in de Benelux. Hun betrouwbaar partnerschap is één van hun grootste troeven want beide bedrijven stellen één zaak voorop: alles in het werk stellen om tegemoet te komen aan de behoeften van hun klanten. Ze willen producten maken en verdelen waar hun klanten en consumenten nog jaren plezier aan beleven. Daarom ook kunt u bij hen rekenen op een ijzersterke kwaliteit en garantie.

Getest en goedgekeurd

Met dat idee in het achterhoofd worden alle producten en services uitgewerkt. De kwaliteit is afgestemd en getest op een jarenlang intensief gebruik. Dankzij eigen marktonderzoek weet Blum perfect hoe keukens over heel de wereld gebruikt worden en wat meubelmakers en producenten verwachten van meubelbeslag. Het ideale uitgangspunt voor hun ontwikkeling. In hun eigen testcentrum onderwerpen ze alle producten aan strenge bewegings- en belastingstesten, corrosietesten en materiaaltesten. Alleen na het slagen in deze intensieve testen brengen ze wereldwijd iets op de markt. “Lades, deuren of klapdeuren worden in de keuken in het totaal meer dan 80 keer per dag geopend en weer gesloten”, klinkt het bij Blum. “Na 20 jaar intensief gebruik, loopt het aantal bewegingen dan ook hoog op. Daarom testen we bv. onze scharnieren op meer dan 200.000 openings- en sluitbewegingen.”

Levenslange garantie

Dankzij al deze inspanningen bij het ontwikkelen en uitwerken van nieuwe producten, kunnen ze met zekerheid stellen dat producten van Blum een meubelleven lang zullen meegaan. Daar is ook Van Hoecke van overtuigd en daarom bieden ze hun klanten een levenslange garantie op Blum producten. Met deze extra service, gaan ze nog een stap verder bij het ontzorgen van de klant want ook na plaatsing kunnen ze met een gerust hart de consument verzekeren van een uitstekende kwaliteit en gebruiksgemak waar ze nog jaren plezier aan beleven.

OVER VAN HOECKE

Het Belgische familiebedrijf Van Hoecke uit Sint-Niklaas is sinds 1967 een partner voor de meubelindustrie. Als verdeler van scharnieren, klapdeursystemen en ladesystemen van het Oostenrijkse merk Blum aan keuken- en interieurbouwers in de Benelux, is het al jaren marktleider. Daarnaast creëerden ze met ORGALUX een eigen merk van lade-indelingen en keukenhulpjes. Sinds 2014 brengt Van Hoecke onder het merk TA’OR een eigen, industrieel vervaardigd, houten ladesysteem op de markt. Met de eigen merken kijkt Van Hoecke ook verder dan de grenzen van Benelux en voert het reeds uit naar Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Israël. Dankzij de inzet van 280 enthousiaste medewerkers en lopende investeringen in technologie en automatisering groeit het bedrijf jaar na jaar.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in