Aanbevolen partners

Colora
Verf en behang

Eén kamer, vijf keer anders

Vijf keer dezelfde kamer, maar wat een verschil in uitstraling! Probeer het zelf en geef je interieur compleet nieuwe kleuren, of speel binnen hetzelfde kleurenpalet met combinaties en verhoudingen. De Levis Ambiance collectie biedt ontelbare mogelijkheden. Welke kleurencompositie verkies jij?

Verrassend

In plaats van grote kleurvlakken te gebruiken wordt hier gespeeld met stroken en accenten in Magma en Gazelle die de architecturale lijnen van de kamers benadrukken.

Extra detail: ook het bureau kreeg een bijpassende, maar lichtere grijstint in Schaduw.

Voor durvers

De plafondbalken werden extra in de verf gezet - letterlijk en fuguurlijk - door ze in het zachtgrijze Schaduw te schilderen en de lijnen op de muur te laten doorlopen.

De muur achteraan kreeg een laag Gazelle en geeft zo het geheel meer diepte.

Klassiek met een twist

De donkere muren in Magma geven de ruimtes klasse.

Die uitstraling wordt nog benadrukt door de accentmuur in warm Suède.

De schuifdeur is geverfd in Ivoorbeige.

Puur en sober

Tegen een egaal witte achtergrond kreeg het donkere kleurvlak in Magma op de muur gezelschap van het zachtere grijs Schaduw op de trapleuning.

Het resultaat straalt rust en eenvoud uit.

Uitnodigend

Gazelle en Suède op de muur en de schuifdeur zijn kleuren die je omhullen en welkom heten.

De grijze vlakken Magma op de trapleuning en de achterste muur houden het geheel in evenwicht.

Verftip

Denk verder dan de standaard kleurvlakken op de muren. Waarom niet werken met stroken kleur, of alleen een deel van het plafond verven, of het meubilair ook meteen een kleurtje geven, of durf te experimenteren en laat je verrassen door het resultaat.

Let's colour!

De hierboven genoemde kleuren Schaduw, Gazelle, Magma, Suède en Ivoorbeige komen uit de nieuwe Levis Ambiance collectie. Je vindt deze collectie kant-en-klaar in de winkel of je kan ze laten mengen op de mengmachine. Je vindt de kleuren niet alleen als muurverf, maar ook als lak. Voor decoratieve effecten behoren Mur Texture en Mur Metallic tot de opties. Jij bepaalt of je voor extra mat, zijdeglans, glans, hoogglans of zelfs schoolbordverf kiest. Dankzij de Levis-mengmachine wordt kleuren pas echt kinderspel!

Auteur: Isabelle De Ganck – Levis – Akzo Nobel

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in