Aanbevolen partners

Colora
Verf en behang

Behangpapier voor een interieur met karakter

Grafische vormen, optische illusies of bloemenprints, dat zijn kort gebald de actuele trends in behang of muurbekleding.

Leuk en fris

Roomblush is een nieuwkomer in de behangpapier scene. Het nieuwe merk wordt bezield en bestierd door interieurarchitecte Eline Rousseau.Haar ontwerpen zijn om op slag verliefd op te worden. Met ‘flowers’, ‘drops’, ‘hearts’ en andere motieven creëert Eline tijdloze en betaalbare designs.
Binnenkort voegt de ontwerpster ook lampen, muurstickers en textiel aan haar collectie toe.

Meer info: Roomblush

Romantisch en zacht


De collectie ‘Fleurie’ by BN Wallcoverings doet zijn naam alle eer aan. Met de fleurige, weelderige en zachte motieven brengt ze hulde aan de magnolia. De sfeervolle collectie combineert bloemprints en poederachtige uni’s met zilverkleurige twijgen en streeppatronen. Breng je kamer in bloei met de romantische collectie Fleurie.

Meer info: BN Wallcoverings

Een heerlijk ouderwetse air

Het behangpapier van Farrow & Ball is niet te imiteren. Dat heeft het te danken aan zijn geraffineerde motieven en de traditionele vervaardiging. Het Engelse merk presenteert 4 nieuwe behangmodellen, beschikbaar in 5 kleuren (Lattice, Ocelot, Tessella, Rajah). Het model Lattice (foto) - geïnspireerd op Franse archieven uit de 19e eeuw – biedt een minutieus spel van kruismotieven.

Meer info: Farrow & Ball

Een nieuwe huid

De nieuwste collectie van Hookedonwalls kreeg de naam ‘Frozen fusion’ mee. Ze is geïnspireerd op verandering en afwisseling. De muurbekleding combineert pseudoklassieke motieven met ultramoderne kleuren. IJskristallen, bloemmotieven en andere prints laten zich perfect combineren in deze collectie.

Meer info: Hookedonwalls

Een subtiel plooienspel

De ontwerpers van deze nieuwe ARTE-collectie ‘Coriolis’ creëerde prachtige motieven door het papier op een bepaalde manier te plooien en vervolgens weer glad te strijken. Op de basis is een fijn laagje metaallak verneveld, waarmee de plooien een extra dimensie krijgen. In het herhalen van het proces krijgt het papier telkens een uniek effect. De manier van plooien is bepalend voor het motief. Dankzij hun reliëf geven de motieven de muur een subtiel effect.

Meer info: Arte-international

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in