Verlichting

Axolute: nieuw luxeschakelmateriaal van BTicino

De gloednieuwe reeks schakelmateriaal Axolute van BTicino is op en top Italiaans design. De collectie biedt zelfs veel meer dan louter schakelmateriaal, en is zo de perfecte weerspiegeling van de filosofie van BTicino inzale wooncomfort.


Volgens BTicino vertrekt wooncomfort vanuit uw persoonlijke woonverwachtingen en uw eigen leefwereld. Modulariteit en flexibiliteit spelen daarbij een belangrijke rol volgens de Italiaanse fabrikant.
Axolute maakt het mogelijk om de diverse bedieningen voor licht, beeld, communicatie, veiligheid enzomeer,… te integreren in een gebruiksvriendelijk systeem dat zich gemakkelijk aanpast aan de veranderen woonwensen.
Dat de Axolute van de hand van BTicino is, merk je aan de vormgeving, de gebruikte materialen, het rijke kleuraanbod en de verfijnde afwerkingsgraaf.

Unieke materialen
De Axolute-afdekplaten zijn beschikbaar in een strakke rechthoekige vormgeving of in een zachtere ellipsvorm. Je kan je keuze maken uit afdekplaten met maar liefst 41 verschillende hoogstaande afwerkingen.
Naast aluminium, zamac en glas zijn Corian, natuurleisteen, Carraramarmer, wengéhout, teakhout, leder en Alessi-roestvrijstaal de verrassende uitschieters.

Axiale schakelaar
Andere kenmerken waarmee Axolute zich onderscheidt van het bestaande schakelmateriaal zijn de retroschakelknop en de axiale schakelaar.
De retroschakelknop is een stijlvolle knipoog naar het verleden. De axiale schakelaar is een nieuw type schakelaar. In vergelijking met de traditionele tuimelschakelaar waarbij het schakeloppervlak naar boven of onder is gericht, blijft het axiale schakelvlak altijd vlak, zonder uitstekende delen. In de axiale schakelaar kan een streepje blauwe led-verlichting worden geïntegreerd als verfijnde signalisatieverlichting of gewoon als hedendaags designaccent.

Totaalvisie
De totaalvisie van BTicino op wooncomfort komt bij Axolute optimaal tot zijn recht. De serie gaat van een gewone schakelaar over touch screen tot een compleet videostation. BTicino laat zich ook hier opmerken inzake kwaliteit. De beeldschermen zijn hoge resolutie lcd-schermen die vanuit alle hoeken perfect helder beeld verzekeren.

De Italiaanse fabrikant laat geen detail aan het toeval over, ook niet qua installatiecomfort. Voor alle toestellen en afdekplaten volstaat 1 model modulehouder met metalen bevestigingen die standaard is voorzien van een kap die de reeds gemonteerde modulehouders tijdens de verfwerken optimaal beschermt. Na het verven wordt de modulekap afgenomen, kan de installatie worden afgewerkt en kunnen de afdekplaten op de modulehouders worden aangebracht.

De aanbevolen verkoopprijs van de afdekplaten van de gloednieuwe serie Axolute begint vanaf 6,72 euro (excl. BTW).

Voor meer info: Axolute.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in