De keuken

5 meestgestelde vragen over Quooker

Auteur: Quooker

Quooker beantwoordde hun 5 meestgestelde vragen. 

Past een Quooker in iedere keuken? 

Een Quooker kan in iedere keuken ingebouwd worden, zowel een nieuwe als een bestaande keuken. De kranen  Fusion  en  Flex  kunnen makkelijk gemonteerd worden zonder dat er een extra kraangat geboord moet worden.

Is een Quooker veilig? 

Het is de vraag die ons het meest gesteld wordt bij Quooker. Ons antwoord: een Quooker is demeest veilige keuze voor ieder huishouden. Klik hier om meer te lezen over de veiligheid.

Wat is het energieverbruik van de Quooker?

Het standby verbruik van een Quooker kokendwaterreservoir is €0,05 per dag. Een gemiddeld huishouden gebruikt 1000 liter kokend water per jaar. De kosten om dit aan de kook te brengen zijn met een Quooker lager dan met de waterkoker of fluitketel.
Meer informatie over het energieverbruik van een Quooker-systeem vind je hier.

Wat is een Quooker CUBE? 

Met de nieuwe Quooker CUBE haal je nu ook koel bruisend en gefilterd water uit de Quooker-kraan. De CUBE komt onderin het keukenkastje naast het Quooker-reservoir te staan. Zo haal je alles uit één kraan: kokend, warm, koud, koel bruisend en gefilterd water.

Hoe bedien ik een CUBE? 

Kokend water tap je door twee keer te drukken en te draaien. Om bruisend water te krijgen, druk en draai je één keer. De lichtring die bij kokend water rood wordt, knippert nu blauw: er komt bruiswater aan. Houd je de draaiknop iets langer vast en draai je dan, komt er gefilterd water uit de kraan. Kokend water tappen, terwijl je bruisend water bedoelde, is dus niet mogelijk.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in