Decoratie

3 tips om te besparen bij de inrichting van je interieur

Er is niets leuker dan regelmatig de inrichting van je huis en je interieur eens grondig veranderen. Het geeft je huis meteen een volledig andere look en bovendien ervaar je zelf ook een volledig ander gevoel nadat je huis een make-over heeft ondergaan.
Allemaal zeer leuk, maar je huis herinrichten kost aardig wat geld, zeker als je het echt goed en grondig wil doen. Toch kun je je huis een volledig andere stijl en look geven zonder dat je echt heel veel geld hoeft uit te geven.

Let op de details

Akkoord, het zijn niet de grove veranderingen maar details in je interieur zijn echt wel heel belangrijk. Wanneer je overtuigd bent van de basisstukken zoals de eettafel, de stoelen, de zetel, de salontafel, de kasten, … Maar niet van de verschillende accessoires dan kun je die toch gewoon gaan veranderen? Nieuwe kussens in de zetel, een nieuwe loper op de tafel, nieuwe gordijnen aan de ramen, een nieuw tapijt op de grond, … Allemaal details die je interieur wel een totaal andere look zullen geven.

Duur is niet altijd beter

Mensen zeggen vaak dat ze enkel dure meubels kopen voor hun interieur, omdat ze graag kwaliteit in huis hebben. Maar het is bewezen dat duur echt niet altijd beter hoeft te zijn. De artikelen die je kunt kopen in IKEA zijn bijvoorbeeld van uitstekende kwaliteit en kosten een stuk minder dan bij een traditionele meubelzaak. Doordat je een stuk minder betaalt kun je ook regelmatig eens je interieur herinrichten.

Goedkoper shoppen online

De voorbije jaren heeft het online shoppen een echte “boom” gekend. Heel veel gewone winkels hebben een webshop opgericht waar mensen van achter hun computer hun favoriete artikelen kunnen bestellen om ze vervolgens bij hen thuis te laten afleveren. Een van de grootste voordelen van online shoppen is uiteraard dat je niet naar de winkel hoeft te gaan, maar een ander groot voordeel is dat heel wat webshops kortingscodes uitgeven die je recht geven op een bepaalde korting van 10%, 20%, 50%, 70% of zelfs meer op je aankopen.
En laat dit nu net zijn waar de Belgische startup TagCity op inspeelt. Ze sluiten interessante deals en promoties rechtstreeks af bij de leveranciers en publiceren deze acties op hun website. Zo verzamelden ze er voordeelcodes voor JM Bruneau, exclusieve kortingscodes voor Maison Lab en nog honderden andere unieke bespaartips, verspreid over meer dan 400 Belgische en internationale webshops.

Heel wat verschillende webshops

Het aantal webshops waar je interieurartikelen kunt kopen zoals bij ColliShop, Emob, JM Bruneau, HEMA en Leenbakker zijn de laatste jaren sterk toegenomen. Dit toont nog maar eens aan dat mensen er van houden om hun interieur regelmatig eens onder handen te nemen.

Dit is een publireportage. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in