Decoratie

Muurstickers voor een fris en levendig interieur

Met muurstickers maak je je interieur in een handomdraai weer fris en levendig. Muurstickers zijn bovendien gemakkelijk zelf aan te brengen, ze zijn betaalbaar en erg mooi. Sommige interieurcollecties bieden behalve muurstickers ook bijpassend behang, gordijnstof, kussens en andere woonaccessoires, aangepast aan ieders stijl en aan elke kamer in het huis. Voor trendy en gezellig wonen.

Verrassende effecten

Met de interieurcollectie van FEEL AT HOME kun je werkelijk alle kanten op. De collectie vult al je decoratieve wensen in: ontspannend, gezellig, rustgevend, opvallend, warm, vernieuwend, innemend, aantrekkelijk, speels, verrassend, elegant… Je kunt je dus uitleven met behang, uurwerkstickers en andere interieurstickers, boorden, kussens, gordijnen, lampen…

ELLE Decoration: Zachte kleuren, stijlvol en levendig. De moderne designs, opvallend of eerder subtiel, passen in elk interieur.
National Geographic: Een unieke en authentieke collectie die een ode brengt aan de natuur. National Geographic brengt buiten binnen.
Raffi: Een collectie die barst van kleur en energie, geïnspireerd op de weelderige natuur. Met deze collectie maak je gedurfde en kleurrijke combinaties, altijd in stijl. Raffi staat dan ook voor een levensstijl op zich: verrassend, enthousiast en vrolijk.
Marie Claire: Met deze collectie haal je de unieke stijl en sfeer van Marie-Claire in je interieur. Een amalgaam van de laatste trends in home design en decoratie van over de hele wereld. Soms modern, soms klassiek, tijdloos of net heel trendy.
The Home Collection: Deze collectie biedt een brede waaier aan producten voor verschillende smaken en levensstijlen: natural home, happy home, charming home and urban home. The Home Collection haalt haar inspiratie uit het leven van elke dag, met vreugde, emoties en gevoelens die we allemaal kennen.

 

Stoere helden

Tijdens deze vakantiemaanden vindt zoon- of dochterlief het misschien ook fijn om de kinderkamer een nieuw kleurtje te geven. Dat kan ook in een handomdraai, met gepaste motieven en figuurtjes. Laat ze alvast kiezen uit de uitgebreide collectie van Decofun. Zes- en zevenjarigen vinden het superleuk om mee te helpen bij de kamerinrichting: van kleuren kiezen tot ideeën uitwerken. Om kinderen extra te inspireren, reikt Decofun heel wat decoratie-ideeën aan: van muurstickers over leuke accessoires tot bedlinnen en gordijnen. Sterke licenties, maar ook eigen collecties. Zo kunnen de kinderen binnen hun favoriete thema eindeloos combineren tot de kamer van hun dromen.
De muurstickers variëren in grootte, vorm en kleur. Je kan ze gebruiken als fotokader, er is een krijtbordsticker in de vorm van je keuze én je kunt er bijpassende opbergdozen bij combineren. Stoere helden als Spiderman, prachtige prinsesjes in roze tule en levensechte wilde dieren… De muurstickers helpen de leefwereld van kinderen vormgeven.

 

Prijzen muurstickers

Prijzen voor de muurstickers van The Home Collection variëren van € 14,95 tot € 29,95. De collecties zijn te verkrijgen in de betere doe-het-zelfzaak, zoals Brico, Plant It, Mr Bricolage en Hubo. Ook de muurstickers van Decofun kun je krijgen in de doe-het-zelfzaken, maar ook in grootwarenhuizen zoals Collishop en Cactus Hobbi, babyspeciaalzaak Baby 2000 en speelgoedwinkel Dreamland. De prijzen voor de muurstickers variëren van € 11,95 tot € 49,95.

 

Meer info:

Decofun
Feel At Home
Acaza

Lees ook ons artikel over muurstickers op Habitos.be.
 

 

Nog meer interieurstickers?

Apple Pie Design
Caselio Creative Stickers
Domestic
Jappie
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in