Aanbevolen partners

Logo DRU
Kachels en haarden

250 euro korting op Zweedse designkachels

Wie voor het einde van het jaar een hoogrendementskachel van het Zweedse merk Contura koopt, krijgt daarbij een korting van 250 euro. De designkachels zorgen zowel voor gezellige warmte als voor een esthetische blikvanger in de woning.


Verwarmen met een kachel wordt de dag van vandaag warm aanbevolen. In deze tijden van losgeslagen energieprijzen vormt een kachel een geschikte alternatieve warmtebron. Een kachel neemt niet veel plaats in, is eenvoudig te installeren en zuinig in verbruik.


Speksteen

Het merk Contura van de Zweedse Nibe-groep streeft naar kwaliteit, milieuvriendelijkheid en esthetiek. Het assortiment biedt voor elk wat wils. In functie van de specifieke wensen en behoeften hebt u de keuze uit strak afgelijnde of ronde modellen, in gietijzer, aluminium of staalplaat, al dan niet met speksteen.


Kortingsbon

Tot 31 december dit jaar krijgen kopers bovendien een korting van 250 euro bij de aankoop van een hoogrendementskachel van dit merk uit de reeksen 500 of 600.
De kortingsbon voor deze premie is geldig bij de deelnemende handelszaken. U vindt de bon op de website van Kachelexpert, waar ook alle verdelers staan opgelijst.

Bron: Kachelexpert

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in