Raamaankleding

Zijn shutters ook geschikt voor draaikiepramen?

Ja. Shutters worden namelijk volledig op maat gemaakt én er wordt rekening gehouden met het type raam waarvoor deze geplaatst worden. De shutters bewegen met het draaikiepraam mee of worden er dusdanig voor geplaatst zodat er genoeg ruimte overblijft voor het draaikiepraam.

Daardoor zijn shutters uitermate geschikt als raamdecoratie voor draaikiepramen. Het brengt grote voordelen met zich mee. Stel je voor dat je het draaikiepraam open wil zetten om te luchten, maar ook de lichtinval tegen wil houden. Dan kun je het raam eenvoudig op kiepstand zetten, de shutters dicht houden en de lamellen naar wens kantelen, zodat de frisse lucht je woning in kan komen, maar je de zonnestralen buitenhoudt.

Shutters voor een draaikiepraam zijn dus zéker een goede keuze. Van Eyck shutters helpt je hierbij. Zij komen vrijblijvend aan huis om een kijkje nemen bij jouw draaikiepramen. Wel zo fijn, omdat ze dan direct passend advies kunnen geven.

Shutters óp of vóór het draaikiepraam monteren

  • Óp het draaikiepraam: als de shutters op het draaikiepraam gemonteerd worden, dan kantelt en draait de shutter tegelijk met het draaikiepraam mee.
  • Vóór het draaikiepraam: het is vaak ook mogelijk om shutters voor het draaikiepraam te monteren, als daar genoeg ruimte voor is. Dan kun je de shutters en het raam ook los van elkaar openen.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in