Aanbevolen partners

zehnder logo
Milieu

Nieuwe website met leveranciers van FSC producten

Het aanbod aan hout- en papierproducten met een FSC-label zit sterk in de lift. Om vraag en aanbod nog beter op elkaar af te stemmen, lanceert FSC België deze week de website Ik Zoek FSC. Via deze online leveranciersgids kan iedereen – particulier of professioneel – gericht op zoek gaan naar FSC gelabelde producten in België.

 

Verantwoord beheer

Het FSC label van de Forest Stewardship Council is dé garantie voor hout- en papierproducten afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Één van de kerntaken van FSC België is de promotie en bekendmaking van het FSC label.

 

Zoeken

Met een steeds toenemend aanbod aan FSC-gelabelde producten én verkoopspunten verspreid in het land, is het belangrijk dat klanten op zoek naar FSC-gelabelde producten deze ook vlot kunnen vinden. Hiervoor lanceert FSC België nu een vernieuwde website www.ikzoekfsc.be, en een Franstalige tegenhanger www.jecherchedufsc.be.

 

Honderden bedrijven

“Deze nieuwe website moet het voor particuliere en professionele klanten gemakkelijker maken om FSC-hout of FSC-gelabelde hout- en papierproducten te vinden” legt Bart Holvoet (Directeur FSC België) uit. “Met meer dan 450 opgenomen bedrijven en een waaier aan zoekmogelijkheden is het vinden van de gezochte FSC-producten of FSC-gecertificeerde leveranciers vanaf nu maar een klik verwijderd”.

 

FSC.be

Naast deze nieuwe leveranciersgids werd ook de algemene website www.fsc.be onlangs in een nieuw kleedje gestoken. Deze website geeft algemene informatie over het FSC systeem, aangepast aan de diverse gebruikers.

 

Meer info?

FSC
Ik zoek FSC

 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in