Aanbevolen partners

zehnder logo
Milieu

Naslagwerk over bio-ecologisch bouwen

Veel van de bio-ecologische bouwprincipes, zoals het belang van isoleren of van energiezuinig bouwen, vonden al hun weg naar de reguliere bouwmarkt. Dat maakt dat er almaar meer interesse is voor andere bio-ecologische bouwmethoden. Vibe en Uitgeverij Lannoo spelen daarop in met het boek ‘Natuurlijk Wonen’.


Alle bouwmethoden

Het Vlaams Instituut voor Bio-Ecologisch bouwen en wonen (Vibe) en Uitgeverij Lannoo leveren met ‘Natuurlijk Wonen’ een standaardwerk af, dat zich in de eerste plaats richt naar de leek. Toch zullen ook professionelen nog heel wat kunnen opsteken over de bio-ecologische bouwmethodes in dit vlot raadpleegbare werk van 176 pagina’s, vol foto’s en tekeningen.


35 reportages

Het boek stelt in de eerste plaats de mens- en milieuverantwoorde bouwtechnieken voor, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Van elke methode worden de pro’s en contra’s opgesomd door specialisten, ook op vlak van de inrichting van je woning.
Daarnaast bevat het boek ook tal van reportages over 35 woon- en werkprojecten, met beknopte technische info voor de liefhebbers.


Het boek is te verkrijgen in de betere boekhandel of via de webwinkel van Vibe voor 29,95 euro. Vibe-leden betalen nog 26,95 euro.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in