Aanbevolen partners

zehnder logo
Milieu

Discrete fotovoltaïsche lei van Eternit

Eternit stelt vijf nieuwe varianten van fotovoltaïsche dakleien voor die het gamma zonne-energieproducten vervolledigen. De fotovoltaïsche leien kunnen volledig en discreet in een pannen- of leien dak verwerkt worden.

 

Voor elk dak

Met het nieuwe SOLESIA gamma is Eternit de eerste fabrikant van bouwmaterialen ter wereld die voor alle courante types van hellende daken een op maat ontworpen, geïntegreerde zonne-energieoplossing aanbiedt. De pv-lei maakt van elk dak met leien, betonnen pannen of kleipannen een esthetisch productiecentrum van groene energie.

 

Net als een pan

De PV lei laat zich perfect integreren in een dak of gevel met 45x32 leien. De Eternit Solesia lei neemt de plaats in van een gedeelte van de normale dakbedekking en komt zowel qua dikte, kleur als vorm overeen met de omringende Eternit leien.

 

Vermogen

De plaatsing van de pv leien verloopt gemakkelijk en snel omdat je geen aansluitstukken of dakdoorboringen nodig hebt. Het nieuwe gamma bestaat uit 6 varianten, twee voor betonpannen, drie voor kleipannen en één voor leien. Ze hebben allen een vermogen van 85 Wattpiek per pan, behalve de lei, met een vermogen van 36 Wattpiek per lei.

 

Meer info: Eternit

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in