Céliane als samenstelbaar mechanisme

Gewijzigd op 23/04/2012 door TiM Vanhove

Céliane - My Home
Céliane - My Home
© legrand

Céliane, één van de paradepaardjes in het assortiment schakelmateriaal van Legrand, is voortaan ook verkrijgbaar als samenstelbaar mechanisme. Concreet betekent dit dat aparte referenties worden gevoerd voor houder, mechanisme en toets.


Het resultaat is schakelapparatuur op maat en nóg meer vrijheid bij het inrichten van je interieur. Afhankelijk van de functie selecteer je het eigenlijke mechanisme bijvoorbeeld een wisselschakelaar met verklikker en de houder bijvoorbeeld met klauwen. Daarbij heb je de keuze uit een toets in wit, titaniumkleur of antraciet.
Voor de afdekplaat is de keuze bijzonder uitgebreid. Verschillende afwerkingen (bv. naturel of frosted) met telkens diverse kleuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van taupe of pompelmoes? De afdekplaten worden trouwens aangeboden in modellen voor één tot vier mechanismen, met onderscheid in hartafstand en voor verticale of horizontale plaatsing.
Voor alle duidelijkheid: het Céliane schakelmateriaal is er voortaan in samenstelbare uitvoering, maar blijft ook verkrijgbaar als compleet systeem.
 

Folders over elektrotechnieken