Vochtproblemen
Elektrotechnieken

All-Vac

Sinds 1994 is Allvac Technology NV de referentie voor centrale stofzuigsystemen en ventilatie in de Benelux. Duizenden gezinnen, KMO’s en multinationals kijken met een absolute tevredenheid terug naar de samenwerking met dit familiebedrijf dat nog steeds geleid wordt door oprichter Lode Van Lathem en zoon Mathias, omringd door een sterk team van gedreven professionals.
Het bedrijf kent amper verloop in zijn personeelsbestand waardoor er wordt geëxcelleerd in service, dienst na verkoop, advies en kordate tussenkomsten waar nodig.
Bovendien houdt het bedrijf haar eigen leveranciers redelijk beperkt waardoor zij zonder zorgen aan haar klanten de beste kwaliteit kan garanderen, en dit sinds bijna 3 decennia.

Van centraal stofzuigsysteem naar centraal reinigingssysteem.all-vac technology nv verzorgt reeds meer dan 35 jaar de import, distributie en installatie van 2 wereldmerken op gebied van centrale reinigingssystemen. Daarnaast speelt all-vac technology ook een vooraanstaande rol in het domein van woningventilatie en biedt hierdoor een antwoord op de vraag naar gezonder wonen.Oplossingen voor elk budget en elke oppervlakte.

Wat betreft de bedrijfspositionering besloten beide zaakvoerders om niet de toer op te gaan van de loodgieterij, waar het de dag van vandaag zeer moeilijk is om zich te onderscheiden, maar zich verder te specialiseren in de gezonde lucht in huis.
Eerder faciliteerde de firma in het toevoegen van luchtfiltering op bestaande ventilatiesystemen die door haar werden geplaatst. Er kwam bijgevolg minder fijn stof in huis en de klachten van allergieën namen drastisch af.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in