Aanbevolen partners

LOGO Huysman Bouw sleutel op de deur
Sleutel-op-de-deur

Groep Huyzentruyt introduceert Happy@Huyzentruyt Card

Groep Huyzentruyt pakt op Batibouw uit met een opmerkelijke actie. Wie een Huyzentruyt-woning bouwt, ontvangt bij de voorlopige oplevering een persoonlijke Happy@Huyzentruyt Card. Zo krijgen klanten een financieel duwtje in de rug bij de verdere afwerking van hun woning.


De filosofie van Groep Huyzentruyt wordt kernachtig uitgedrukt in hun mailadres: [email protected]. “Wij willen onze klanten gelukkig maken door betaalbare oplossingen aan te bieden. Zelfs na de voorlopige oplevering van hun woning. Want vanaf dan is er vaak nog nood aan een likje verf, raamdecoratie, tuinaccessoires, meubilair, een open haard, enz”, zegt Joris Ockier, sales- en marketingdirecteur van het bouwbedrijf.
Met de Happy@Huyzentruyt Card ontvangen klanten van Huyzentruyt voordelen en kortingen bij tal van partners voor de verdere afwerking van de woning.

Betaalbaar wonen

Het idee van de Happy@Huyzentruyt Card is ontstaan uit de noodzaak aan betaalbare woningen. Betaalbaar wonen is bij Groep H – waar Groep Huyzentruyt deel van uitmaakt - intussen dé missie geworden. Hun Expert Center is continu op zoek naar nieuwe, betaalbare woonvormen en technieken. Getuige hiervan is onder andere de Modus woning die tevens bij Groep Huyzentruyt wordt aangeboden voor € 200.000 (incl grond, kosten en afwerking)!
Nu zal de Happy@Huyzentruyt Card die betaalbaarheid dus nog tastbaarder maken voor elke Huyzentruyt-klant.

Waar en hoe kan de Happy@Huyzentruyt Card gebruikt worden?

Iedereen die een Huyzentruyt of Modus-woning koopt, ontvangt bij de overhandiging van de sleutel zijn persoonlijke kaart. Op eenvoudig vertoon aan de kassa van de partners wordt een korting of voordeel toegestaan. Intussen hebben reeds een 10-tal partners uit verschillende sectoren hun medewerking verleend. Het is de bedoeling om dit aanbod in de toekomst te verruimen tot alles wat met de woning te maken heeft.

Lancering op Batibouw

De actie van de Happy@Huyzentruyt Card wordt officieel gelanceerd op Batibouw. U kan de Stand van Groep Huyzentruyt bezoeken in paleis 5, stand 515.


Meer info
: Groep Huyzentruyt


Groep Huyzentruyt – Paleis 5 – Stand 515
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in