Aanbevolen partners

LOGO Huysman Bouw sleutel op de deur
Sleutel-op-de-deur

Wie BIK bouwt, kiest zijn voordeel!

BIK Woningen, dochteronderneming van Groep H, én specialist in de bouw van traditionele sleutel-op-de-deur woningen lanceert op Batibouw zijn nieuwe actie: Wie BIK bouwt, kiest zijn voordeel.


“We merken dat de behoeften van kandidaat-bouwers vaak heel verschillend zijn. De ene heeft interesse voor energiezuinige investeringen, de andere opteert voor extra luxe en comfort”, zegt Eric Hoebeeck, sales manager van BIK Woningen. Daarom biedt BIK nu de keuze tussen een Energy Pack of een Comfort Pack.

K- en E-winst

Energiezuinige investeringen wegen vaak zwaar door op het totale kostenplaatje van een nieuwbouwwoning. Met het Energy Pack wil BIK zijn klanten overtuigen van het rendement op lange termijn. Dit pakket omvat oa een zonneboiler, een geüpgraded ventilatiesysteem of extra muur-, dak-, en vloerisolatie. “Dit scheelt al gauw een pak K- en E-punten, waarmee je bovendien nog in aanmerking kan komen voor een premie”, vervolgt Eric Hoebeeck.

Leefcomfort

“Uiteraard hebben wij ook klanten die dergelijke energiezuinige investeringen liever uitstellen totdat de woning volledig afgewerkt is. Speciaal voor hen hebben we een Comfort Pack ontwikkeld” aldus nog Eric Hoebeeck.
Met het Comfort Pack kiezen klanten duidelijk voor meer leefcomfort. Een vloerverwarming op het gelijkvloers, een inloopdouche, een upgrade van het badkamermeubel of de vloerbekleding zijn hier enkele mogelijkheden.
Kortom, voor elk wat wils.

Sleutel-op-de-deur anders bekeken

Met meer dan 35 jaar ervaring wil BIK zich verder onderscheiden van zijn concurrenten. BIK combineert de voordelen van een klassiek sleutel-op-de-deur bouwbedrijf met die van het bouwen met afzonderlijke aannemers. Zo wordt niet gewerkt met typeplannen. Een eigen architect of de creatieve cel bij BIK zorgt voor een aantrekkelijk ontwerp op maat dat wordt vertaald naar een gedetailleerd lastenboek. Alle voorstellen gebeuren steeds binnen het vooropgesteld budget van de bouwheer. Gedurende het hele bouwproces wordt alles perfect gecoördineerd door 1 contactpersoon die ervoor zorgt dat alles binnen de afgesproken termijn wordt gerealiseerd.


Voor meer info kan u terecht op www.bik.be.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in