Sanitair

Waterontharder aan groepstarief en 200 euro korting

Aanbevolen partners

Buderus logo
logo Groupe Atlantic
Easykit logo
Logo Bulex
logo X2O
Bosch
Kalkaanslag op jouw leidingen en jouw toestellen kan de energiefactuur met wel 20% doen stijgen! Kalkrijk water tast de werking en de levensloop van jouw verwarmingselementen en sommige huishoudelijke toestellen aan. Investeren in een waterontharder is daarom echt een slimme zet. Dankzij groepsofferte, kan je nu zelfs een waterontharder aanschaffen aan het genegotieerde groepstarief met een bijkomende groepskorting van 200 euro!
Een waterontharder of een waterverzachter verzacht het leidingwater door kalk en magnesium aan het water te onttrekken. Jouw “hard” water wordt hierdoor “zacht” en dat voel je ook effectief. Als je doucht, voelt het water veel zachter aan en heb je ook veel minder last van uitdroging van haar en huid.
België staat aan de top van Europa als het gaat over de hardheid van het water. Hard water is niet schadelijk voor onze gezondheid, maar het veroorzaakt wel wat overlast door kalk. Kalk vermindert de doorstroom van het leidingswater, veroorzaakt roest, corrosie en aanslag, vermindert de werking van apparatuur en doet de energiefactuur oplopen! Geen wonder dat er tegenwoordig zo veel vraag is naar waterontharders. Dankzij de groeiende aandacht voor de kalkproblematiek, hebben meer en meer Belgen een waterontharder in huis gehaald. Op algemeen aanvraag van hun leden, heeft Groepsofferte.be nu een groepsaankoop voor waterverzachters in het leven geroepen.

Voordelen van een waterontharder

Een waterontharder biedt tal van voordelen:

  • Bespaar tot 20% op jouw energiefactuur!
  • Verhoog de goede werking en levensduur van wasmachine, vaatwasser, verwarmingselementen, ...
  • Bespaar op de aankoop van detergenten, zepen, waspoeders, …
  • Geen kalkaanslag, corrosie en roest meer
  •  Milieuvriendelijk door het verminderde gebruik van detergenten en zepen
  • Geniet van het zacht water op huid en haar
  • Kleren en linnen voelen zachter aan en gaan langer mee

Uniek groepsvoordeel

Groepsofferte.be is het grootste groepsaankoopplatform van Vlaanderen. In de voorbije jaren hebben reeds meer dan 135.000 mensen met een van hun groepsaankopen meegedaan. In het verleden werden groepsaankopen voor zonnepanelen, dakisolatie en muurisolatie georganiseerd.
Door de grote vraag werd nu gekozen om een groepsaankoop voor waterverzachters te lanceren. Allereerst werd de leverancier gekozen die de beste/prijs kwaliteit kon aanbieden. Daarnaast werd nog een bijkomende groepskorting vastgelegd aan de hand van het aantal deelnemers. Momenteel zijn er reeds meer dan 2000 inschrijvingen, waardoor iedere deelnemer kan rekenen op een groepskorting van 200 euro! Daarnaast zijn er nog tal van andere voordelen onderhandeld zoals een verhoogde fabrieksgarantie van 10 jaar, gratis installatie, gratis levering, …

Hoe werkt een groepsaankoop

Wereldwijd groeperen mensen zich om samen tegen lage prijzen bepaalde diensten of producten te kunnen aankopen. Door de grootte van de groep kan men prijzen krijgen die men als individu nooit kan krijgen. Groepsofferte.be is de koploper voor groepsaankopen in België.Bij Groepsofferte krijgt iedereen ook een stem. Iedereen kan laten weten welke diensten of producten hij/zij in de toekomst aan groepsvoordelen zou willen aankopen. Door de grote aanvraag voor waterontharders is er dan ook meteen een groepsaankoop voor in het leven geroepen. Dit met succes want er zijn reeds meer dan 2000 mensen ingeschreven, waardoor de groepskorting oploopt!
Wanneer je je voor de groepsaankoop inschrijft doe je dat steeds vrijblijvend. Je wordt dan gecontacteerd door de winnende leverancier. De leverancier maakt met jou een afspraak en stuurt jou een vrijblijvende offerte met al de groepsvoordelen in meegerekend. Jij kiest of je op deze offerte al dan niet wil ingaan.
Groepsaankopen zijn een zeer voordelige manier, zonder administratieve rompslomp, om voor allerlei diensten en producten de best prijs/kwaliteit te krijgen.
  
Doe zoals veel Belgen en haal een waterontharder in huis. Het zal jouw energiefactuur doen dalen en jouw huiselijk comfort verhogen. Dankzij Groepsofferte.be ben je dan ook nog eens zeker dat je de absolute beste prijs/kwalitieit krijgt met daarnaast nog tal van andere voordelen.

Ontdek het nu en behaal ook jouw voordeel!

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in