Aanbevolen partners

Logo KNX BE
All vac
Elektrotechnieken

Vizocam: brede kijk op de buitenwereld

Vizocam van Aiphone is een buitenbeentje inzake videofonie. De camera maakt het mogelijk om een beeld in een hoek van 170° te registreren. Daarnaast kan je inzoomen op de bezoeker of het apparaat als intercom gebruiken.

De traditionele videofonie beperkte zich tot op heden tot het weergeven en registreren van beelden met een hoek van 90 tot 110°. Op die manier konden bezoekers, die zich niet wilden tonen, zich verschuilen in de dode hoek van het beeld.
Het Aiphone Vizocam systeem biedt vanaf nu voor het grote publiek een technologie die tot hiertoe onbestaand was in de sector. Met zijn breedbeeldcamera van maar liefst 170° krijg je een gedetailleerd totaalbeeld van de omgeving voor de deur. Het bolvormige effect dat eigen is aan het breedhoekbeeld wordt softwarematig gecorrigeerd. Het Vizocamsysteem combineert zijn gevoelig verhoogde beveiligingsfunctie met een ongeëvenaard gebruiksgemak.

Zoomfunctie

Om de bezoeker van wat dichterbij te kunnen bekijken op het scherm, schakel je simpelweg van breedbeeldmodus naar zoommodus door op de centrale drukknop te duwen. Net zoals op je fotoapparaat.
De Pan/Tilt functie stelt de gebruiker in staat om te navigeren binnen de 9 zones van het beeld waarop er al ingezoomd werd. Er zal dan ook geen enkel detail van uw bezoekers ( noch de kleur van hun haar, noch de cadeautjes die ze je willen schenken) aan je ontsnappen.
Je kan de ideale zoompositie volledig zelf selecteren en deze als standaard preset programmeren. Daarnaast kan jet het beeldcontrast regelen in functie van het natuurlicht.
Optioneel is het bij het model JK-1-MED mogelijk 6 beeldopnames te maken van iedere oproep. Handig om te checken wie er voor je deur stond tijdens jouw afwezigheid. Er kunnen 40 sets worden bewaard. Je kan de beelden ook manueel opnemen terwijl je met de bezoeker praat.
Dankzij de gloednieuwe IP adapter kan ke voortaan die personen, die voor uw deur staan, bekijken via een pc en dit overal ter wereld.

Intercom

De communicatie tussen de binnenposten kan geactiveerd worden door de CALL knop in te drukken.
Binnengeluiden worden niet naar buiten gestuurd wanneer het toestel op slaapstand staat. Het geluidsvolume wordt automatisch aangepast volgens het tijdstip van de dag.
De communicatie wordt aangestuurd via het stemgeluid (handvrij).

Meer info: Aiphone

Lees meer

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in