Aanbevolen partners

Logo KNX BE
All vac
Elektrotechnieken

Videofoon met groot aanraakscherm van Aiphone

Aiphone laat met de JM Vizocam Touch-videofoon de klassieke druktoetsen links liggen en verruilt ze voor een groot aanraakscherm. Een eenvoudige bediening en een duidelijke herkenning van de bezoekers zijn de grootste troeven van deze innovatie.

Via het aanraakscherm van de JM Vizocam Touch is het mogelijk alle functies van het systeem te beheren. De grote aanraaktoetsen en duidelijke pictogrammen vergemakkelijken de bediening en de navigatie. Dankzij het 7 inch beeld kun je bezoekers snel herkennen en de ingangen controleren.

Panoramische breedhoekcamera

De videodeurposten zijn uitgerust met een panoramische 170°-breedhoekcamera. Hierdoor heb je een volledig overzicht van de ingang, van gevel tot gevel. De dode hoek is dus verleden tijd. Het beeld van de JM Vizocam Touch wordt niet vervormd. Bovendien kun je met de digitale Pan/Tilt- en zoomfunctie focussen op een bepaalde zone voor meer details.

Ingebouwde microfoon of luidspreker

Voor de communicatie met de bezoekers kun je kiezen tussen een ingebouwde microfoon of een luidspreker. Je kunt het systeem uitbreiden tot 4 deurposten en 8 binnenposten, die onderling in verbinding staan. Hem installeren? Tips voor installatie van parlofonie of videofonie.

Meer info: CCI Aiphone

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in