Aanbevolen partners

Helixe
Forbo flooring
Afwerking

Verwarming op toilet met Fermacell

Verwarming veraangenaamt het verblijf op het toilet. Uniwarm, groothandel in de verwarmingsbranche, ontwikkelde een praktische oplossing voor toiletverwarming, met behulp van de Fermacell gipsvezelplaat.


Aluminium

Door hun bescheiden afmetingen is het niet altijd eenvoudig om toiletruimtes te verwarmen. De Uniwarm toiletmodule vormt hiervoor een oplossing. De verwarming wordt geïntegreerd in de afbouwplaat voor het inbouwreservoir. Deze 18 mm dikke Fermacell gipsvezelplaat wordt fabrieksmatig voorzien van aluminiumkernleidingen die snel reageren op een koel- of warmtevraag. De toiletmodule kan direct na montage worden afgewerkt met verf, behang of tegels. Dat maakt de toiletmodule tegelijk tot een verwarmingslichaam en afbouwplaat, perfect te combineren met vloerverwarming.


Klimaatsysteem

De toiletmodule is een uitbreiding op het Uniwarm klimaatsysteem, dat bestaat uit de combinatie van een lage temperatuur verwarmingssysteem en Fermacell gipsvezelplaat. De Fermacell gipsvezelplaat, samengesteld uit gips en papiervezels, kan door zijn homogene structuur bijzonder zwaar worden belast en zorgt voor een goede, gespreide warmteafgifte. De aluminiumkernleidingen zijn volledig diffusiedicht. Verstoppingen door bijvoorbeeld het binnendringen van zuurstof in het systeem zijn uitgesloten. Dit maakt het systeem duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Info: Fermacell, Uniwarm

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in