Bouwmaterialen
Ramen en deuren
Afwerking
Renoveren
Muren
Reportage

Een stijlvolle gevelbekleding?

Auteur: Aliplast

Hou je van een moderne bouwstijl en wil je je woning extra cachet geven? Dan is een aluminium gevelbekleding iets voor jou!

Geef je woning een trendy uitstraling dankzij een aluminium gevelbekleding

De Deco Wall kan je perfect combineren met gevelbepleistering of bakstenen. Zo geef je je woning de unieke look die je voor ogen hebt. Met 4 verticale profielen, smal, breed, diep of open en 1 horizontaal profiel, bepaal je zelf het lijnenspel van je woning. De onzichtbare bevestiging en rechte lijnen geven je woning meteen een strakke uitstraling. Je kan de Deco Wall ook vóór jouw raam laten doorlopen: zo breng je daglicht naar binnen, maar geniet je toch van de nodige privacy. Bij de Belgische aluminiumfabrikant Aliplast kies je uit een uitgebreid kleurengamma waarin tal van kleuren een 25 jaar Seaside kleurgarantie hebben. Een extra speciaal kleurenspel kan je bekomen door het achtergrondprofiel in een andere kleur te nemen als het afwerkingsprofiel.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Waarom kiezen voor aluminium? Aluminium is duurzaam, uiterst sterk en eenvoudig te onderhouden. Je gevelbekleding is bestand tegen alle weersomstandigheden en blijft jaren mooi. De poederlak zorgt voor een goede beschermlaag en het behoud van je gekozen kleur.

15 Waaslandlaan ,  9160 Lokeren

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in