Aanbevolen partners

Renson - Ventilatie, zonwering
zehnder logo
Logo Bosch
Ventileren

Ventileer gezond met Duco

Wist u dat de vervuiling van de lucht binnen twee maal zo hoog kan oplopen als buiten? Koken, wassen, tabaksrook, chemische stoffen zoals kuisproducten en verf, het uitademen van CO2… Het zijn allemaal factoren die het binnenklimaat beïnvloeden. Door steeds beter te isoleren en luchtdicht te bouwen, kan de vervuilde de woning niet verlaten. Het belang van een goed werkend ventilatiesysteem wint dus alleen maar aan belang.

Duco Ventilation & Sun Control, toonaangevend op het vlak van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen, staat dankzij de toevoer van verse lucht via ventilatieroosters synoniem voor gezond ventileren (systeem C). Geen complexe en moeilijk te onderhouden toevoerkanalen dus zoals bij ventilatiesystemen met een mechanische toe- en afvoer van lucht (systeem D), die een potentiële broeihaard vormen voor schimmels en bacteriën!

Onder de noemer ‘Duco at home’ kunt u kennismaken met de standaard op het vlak van woningventilatie.

Comfortabel & energiezuinig

De bewoner staat bij Duco steeds centraal en hecht daarom ook veel belang aan een comfortabel binnenklimaat. Het ultieme comfort op dat vlak wordt belichaamd door de ClimaTop. Dit elektronisch gestuurd ventilatierooster reageert op basis van CO2-metingen en verwarmt de verse lucht voor wanneer de buitentemperatuur onder de 12°C zakt.

Het spreekt voor zich dat dit alles op een energiezuinige manier gebeurt. "Onze Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen garanderen dat er enkel waar en wanneer dat nodig is, geventileerd wordt. Dankzij de intelligente sensorgestuurde werking op basis van CO2-, vocht- en temperatuurmetingen staat de gezondheid van de bewoner steeds centraal, zonder dat die daar ook maar iets voor hoeft te doen. Zowel het Duco Comfort System (tot 16 E-peilpunten winst) als het DucoTronic System (tot 21 E-peilpunten winst) vormen de ultieme garantie voor een gezond & comfortabel binnenklimaat, met aandacht voor energiezuinigheid!"

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in