Aanbevolen partners

Renson - Ventilatie, zonwering
zehnder logo
Logo Bosch
Ventileren

Ventilatie en zonwering met extra akoestisch comfort

Het Healthy Domestic Concept van Renson wordt uitgebreid met drie nieuwe producten. De Fixscreen Mono AK is een verticale doekzonwering. Verder zijn er de Invisivent AK33, een discreet zelfregelend en akoestisch dempend ventilatierooster en de Screenvent Mistral AK, een doekzonwering die toch nog voor een natuurlijke luchttoevoer zorgt.


Invisivent

Wonen langs een drukke weg met veel buitenlawaai maakt het natuurlijk ventileren minder interessant. Daarom ontwikkelde Renson de Invisivent AK33, een zelfregelend geluiddempend ventilatierooster. Een compacte akoestische module, die perfect in de binnenafwerking van het raam ingewerkt kan worden, zorgt voor een geluiddemping in open toestand. Gebruik je zelf al een gewone versie van de Renson Invisivent? Geen probleem, je kunt de al geïnstalleerde Invisivent voorzien van een akoestische module.


Fixscreen

Tegelijkertijd de invloed van het buitenlawaai en de zonnewarmte beperken? De Fixscreen Mono AK is een screen dat als monoblok op het raam gemonteerd wordt en een maximaal thermisch en akoestisch comfort biedt. Er zijn verschillende binnenafwerkingen mogelijk waardoor de installatie binnen bijna onzichtbaar wordt.


Screenvent Mistral

De Screenvent Mistral AK garandeert dan weer de toevoer van gezonde en verse lucht, beperkt de warmtelast en houdt toch het lawaai buiten. Dit is een combinatie van een zelfregelend ventilatierooster en een windvast (in gesloten positie) zonweringdoek dat ook fungeert als een muggenraam. Het gaat hier om een zeer esthetische oplossing die bovenop het raam, achter het buitenste metselwerk, gemonteerd wordt en daardoor van buiten uit onzichtbaar is. Het gebruik van akoestisch vulmateriaal verhoogt bovendien het akoestische comfort.

 

Info: Renson
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in