Aanbevolen partners

Renson - Ventilatie, zonwering
zehnder logo
Logo Bosch
Ventileren

Ventilatie en zonwering in één: Fixvent EVO Mono AK

Ben je op zoek naar een zonwering die zorgt voor de toevoer van verse lucht en toch het lawaai buiten houdt? Dan is de nieuwe Fixvent de oplossing voor uw nieuwbouw of grote renovatie. Dit is een combinatie van een zelfregelend ventilatierooster en een windvast zonweringdoek, die tevens fungeert als een muggenraam in gesloten positie.

Het gaat hier om een zeer esthetische oplossing die bovenop het raam, achter het buitenste metselwerk, wordt gemonteerd en daardoor van buiten onzichtbaar is. Het gebruik van akoestisch vulmateriaal verhoogt bovendien het akoestisch comfort. Het binnenprofiel met akoestisch vulmateriaal is eenvoudig afneembaar voor onderhoud.

Fixvent EVO Mono AK is geschikt voor elke raamdiepte tussen 50 en 215mm met een maximale raamoppervlakte tot 18m².

Een gezonde slaapkamer

Met een verduisterend doek is dit systeem de ideale oplossing voor een comfortabele slaapkamer: geen gordijnen meer nodig, dient als muggenraam in gesloten positie, zorgt voor een ideale slaaptemperatuur en voor de toevoer van verse lucht zonder geluid.

Eenzelfde esthetische look & feel

Door de uniforme binnenafwerking van de Invisivent EVO, de Fixscreen EVO Mono AK en de Fixvent EVO Mono AK kunnen deze producten zonder inbreuk op de esthetiek van het interieur naast elkaar gebruikt worden.

Meer info: Renson

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in