Aanbevolen partners

Logo KNX BE
All vac
Elektrotechnieken

Van Marcke is enige Nest-groothandel in België

Van Marcke streeft voortdurend naar innovatie. Vanuit die optiek voegt de sanitair- en verwarmingsspecialist Nest toe aan zijn gamma. Deze techniek maakt de woning veiliger, energie-efficiënter en bewust van zijn bewoners en omgeving. Van Marcke steunt ook de lancering van Nest in België. Zo investeert Van Marcke ook in de domoticamarkt.
De Nest Learning Thermostat™ behoudt de link met de verwarming. Daarnaast breidt Van Marcke zijn aanbod rook- en CO-detectie verder uit met Nest Protect: Smoke + Carbon Monoxide™. Dankzij hun specifieke eigenschappen hebben deze slimme producten een plaats verworven binnen ons complete gamma thermostaten. Ze zijn verkrijgbaar in de 83 Van Marcke Technics in België.
Het is aanbevolen de installatie door gecertificeerde installateurs te laten uitvoeren. De toevoeging van deze producten betekent dat de installateurs op hun beurt ook leiders kunnen worden op het vlak van domotica.
 
Wij bieden installateurs de gelegenheid een opleiding Nest Pro Installers te volgen in het Van Marcke College, het enige gecertificeerde Nest-opleidingscentrum in België. Nest Pro Installers zullen worden gezien als professionals die de klant begrijpen en thuis zijn in de technologieën en energiebesparingsmogelijkheden die mensen in staat stellen thuis van meer comfort en veiligheid te genieten.

De Nest Learning Thermostat

De Nest Learning Thermostat™ maakt programmeren overbodig. Pas de temperatuur gewoon een week lang handmatig aan uw wensen aan en Nest creëert een gepersonaliseerd schema dat na verloop van tijd verder wordt afgestemd op de waargenomen wensen. Dankzij de ingebouwde sensoren weet de Nest Thermostat wanneer er niemand thuis is. De Auto-Away-functie verlaagt dan automatisch de temperatuur, waardoor je nog meer energie bespaart. Je kunt de temperatuur bovendien aanpassen vanaf je smartphone, tablet of computer.

Nest Protect: rook- en koolmonoxidealarm

Nest Protect doet meer dan alleen alarm slaan wanneer er gevaar dreigt in huis. Nest Protect praat tegen je: het systeem vertelt je wat het probleem is en waar. Je krijgt via de Nest-app zelfs een berichtje op je telefoon wanneer er onraad is. Nest Protect weet of er veel of weinig rook is en waarschuwt je wanneer er gevaarlijke hoeveelheden koolmonoxide in huis zijn – een gevaar dat je niet kunt zien of ruiken. Van zodra Nest Protect een probleem vaststelt, ontvang je een vriendelijke waarschuwing zodat je het probleem kunt aanpakken of de woning kunt ontruimen. En 's nachts gloeit het Pathlight van Nest Protect boven je op om je de weg te wijzen.De twee producten werken ook samen. Als Nest Protect bijvoorbeeld CO-alarm slaat en er op dat moment een actieve wifiverbinding is, schakelt de aangesloten Nest Thermostat automatisch de gasketel uit – een veel voorkomende bron van koolmonoxidelekkage.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in