Aanbevolen partners

Logo KNX BE
All vac
Elektrotechnieken

Stofzuigerslang centraal stofzuigsysteem verdwijnt in muur

All-Vac Technology maakt het centrale stofzuigsysteem een heel stuk comfortabeler met de introductie van de stofzuigerslang die in de muur verdwijnt. Gedaan dus van met een 9 meter lange slang door het huis te wandelen, alleen de borstelsteel volstaat.


Het centraal stofzuigsysteem heeft al langer zijn deugdelijkheid bewezen. Je moet niet langer met een stofzuiger door het huis zeulen, maar kan op bepaalde plaatsen gewoon de slang in een contactpunt pluggen. En zelfs het dat met de slang door de woning lopen is verleden tijd. All-Vac Technology zet nu ook een systeem in de markt waarbij de stofzuigslang na het werk gewoon in de muur verdwijnt. Bij een volgende stofzuigbeurt trek je gewoon de slang uit het ventiel aan de muur, sluit de borstelsteel aan en je kan aan de slag.

Remsysteem
Het nieuwe systeem is dan ook een geschikte oplossing voor kleine appartementen waar je weinig bergruimte hebt voor stofzuigers en slangen. Ook voor woningen met moeilijk bereikbare hoeken biedt dit systeem de oplossing.
De slang uit de muur kan tot vijftien meter ver reiken om op de meest onmogelijke plekken de laatste stofdelen te verwijderen.
Een remsysteem zorgt ervoor dat de slang niet automatisch terug in het ventiel schuift. Met een druk op de knop glijdt de slang na de arbeid opnieuw in de muur.

Professionele toepassingen
Het systeem leent zich niet enkel voor particuliere woningen, maar ook voor oplossingen in ateliers, garages en dergelijke. Daar kan je de slang benutten om bijvoorbeeld productiestof af te zuigen.

Meer info: www.all-vac.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in