Aanbevolen partners

Logo KNX BE
All vac
Elektrotechnieken

Somfy maakt zonwering comfortabeler

Gebruiksvriendelijk, snel en degelijk zijn de elektrische oplossingen van Somfy allemaal. Binnen het diverse gamma kan je een bediening kiezen die perfect voldoet aan jouw individuele eisen.

Traditionele of draadloze schakelaars schuiven je zonwering uit met een simpele druk op de knop. Een elegante, discrete schakelaar kan eenvoudig op een praktische locatie worden geïnstalleerd.
Afstandsbedieningen zijn uiteraard nog handiger om volledig volgens eigen wensen de zonwering te sturen. Somfy beschikt over een uitgebreide keuze van stijlvolle modellen in diverse kleuren. Er is zelfs een kindvriendelijk type dat water- en schokbestendig is.
Met de afstandsbedieningen kan je zelfs de tuinverlichting, de terrasverwarming, de gordijnen of zelfs de vijverpomp automatisch bedienen.


Neusje van de zalm

Met een tijdsklok kan je de tijdstippen waarop de zonwering dient in- of uit te schuiven perfect programmeren. Maar het ultieme gebruikscomfort beleef je met de volautomatische bediening van Somfy, de zogenaamde RTS-Soliris. De zon/wind/regen automaat detecteert zelf de weersomstandigheden en activeert op basis daarvan volledig zelfstandig de zonwering. Met de meegeleverde afstandsbediening kan je zelf ook nog manuele commando’s geven.

Meer info: Somfy.be
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in