Aanbevolen partners

Logo KNX BE
All vac
Elektrotechnieken

Snelle hollewanddozen

Helia ontwikkelde een bijzonder snelle schroefbevestiging FX4 voor hollewanddozen (om lichtschakelaars, stopcontacten, tv- en internetaansluitingen in te bouwen). Deze nieuwe schroefverbindingstechniek, die gelijktijdig garant staat voor maximale klemming, zorgt ervoor dat de montage tot 40 % sneller kan. Zo heb je je elektrische aansluitingen in een mum van tijd klaar.

 

Klemschroef

De nieuwe, gepatenteerde „FX4“ klemschroef zorgt voor de snelste bevestiging bij montage in hollewanddozen. De klemschroef is zo steil dat er duidelijk minder draaibewegingen nodig zijn om de schroef vast te draaien.

Sterk

De grotere bevestigingssnelheid is niet het enige voordeel van de nieuwe klemschroef. De asymmetrische schroefdraadvorm met twee verschillende hoeken zorgt bovendien voor een hogere klemming en een sterkere verankering met de eveneens nieuw ontwikkelde klemmoer. Dit staat garant voor een duurzame en vlakke bevestiging van de hollewanddoos.

Snel

De nieuwe „FX4“-klemschroeven en de nieuwe klemmoeren vinden hun toepassing in het volledige assortiment hollewanddozen van Helia. Alle hollewanddozen voor inbouw, evenals de nieuwe „ECON“ winddichte doos voor holle wanden tot en met de nieuwe hollewanddozen voor de brandwerendheidsklasse F90 „HWD 90“ worden dankzij de klemschroef „FX4“ sneller gemonteerd.

Meer info: Helia Elektro

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in