Aanbevolen partners

Logo KNX BE
All vac
Elektrotechnieken

Smart Music: multiroom audio binnen ieders bereik

Tijdens de vorige editie van Batibouw stelde abitana voor het eerst zijn Smart Music multiroom audiosysteem voor aan het grote publiek. Dit jaar presenteert abitana de laatste nieuwigheden binnen dit productgamma.


Het modulaire Smart Music systeem kan autonoom gebruikt worden om een kamer te voorzien van hifi-muziek via opbouw- of inbouwluidsprekers. Daarnaast kan het in netwerk geplaatst worden om een eenvoudig maar betaalbaar en performant multiroom muzieksysteem op te bouwen.


Krachtige miniatuur domotica compatibele stereoversterker

De nieuwe miniatuur audioversterker voor DIN-rail montage is werkelijk uniek. Hij past in de palm van je hand maar verbaast elke muziekliefhebber met zijn dynamische en gedetailleerde muzikale geluidsweergave. De ABI-MM1001S40 is een 2x20W RMS klasse D stereo versterker die klasse AB HiFi kwaliteit en klasse D efficiëntie verenigt. Dankzij deze nieuwe versterker werden enerzijds de aansluitscenario’s van het Smart Music systeem flink uitgebreid, anderzijds werd de aansluittechniek sterk vereenvoudigd. De aansturing gebeurt door een Smart Music Radio & Controle Module, al dan niet vervolledigd met een 5-zone Multiroom Multisource Module. Opvallend is dat de versterking ook geregeld kan worden door een remote volume potentiometer of door een 0 tot 10 Volt signaal van een third party domotica systeem naar wens.


Een volledig muzieksysteem dankzij een nieuw gamma in- en opbouwluidsprekers

Ook op gebied van luidsprekers vind je in het Smart Music gamma van abitana voor elk wat wils. Dankzij een ruim aanbod aan inbouw- en opbouw luidsprekers voor binnen en buitenhuis biedt abitana een volledige oplossing voor uw project. Met hun stijlvolle en discrete design passen de luidsprekers van abitana in ieder interieur.
Wens je de luidsprekers liever helemaal te laten verdwijnen? Ook dan vind je bij abitana precies wat je zoekt. Recent werd de distributie van de Novasonar onzichtbare luidsprekers voor België aan Abitana toevertrouwd. Deze luidsprekers maken gebruik van zogenaamde DML technologie die door Novasonar naar een hoger niveau getild zijn. Het resultaat is een ultraplatte luidspreker die letterlijk onzichtbaar te verwerken is in muren (vermomd als gipsplaat) en plafonds (vermomd als bijvoorbeeld plafondtegel van standaard afmetingen). Of juist in het oog springt, maar dan vermomd als kunstwerk of alledaags product zoals deuren en meubels.

Meer info: Abitana


Abitana - Paleis 9 - stand 203

 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in