Aanbevolen partners

LOGO Huysman Bouw sleutel op de deur
Sleutel-op-de-deur

Sleutel-op-de-deur bouwen met Arkana

logo Arkana

Naam: Arkana
Adres: Hoge mauw 460
Postcode: 2370
Gemeente: Arendonk

Bouwmethode: Houtskeletbouw
Aantal werven per jaar: 20
Activiteitenzone: Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg

Krachtlijnen van Arkana

  • Energiebewust
  • Persoonlijke aanpak
  • Kunstzinnige architectuur
  • Ervaren en degelijk vakmeesterschap
  • Nauwkeurige budgetcontrole

Innovatie

Door onze jarenlange kennis en ervaring met houtskeletbouw continu verder uit te bouwen, realiseren we voor jou kwaliteitsvolle Lage-Energie-Woningen, passiefhuizen en Nul-Energie-Woningen die nu reeds ver voor zijn op de huidige energieprestatienormen.

Kijkwoning

Regelmatig stelt Arkana werven in opbouw open voor het publiek zodat je de verschillende bouwfasen in de praktijk kan bezoeken. Meer info via www.arkana.be.

Waarom voor Arkana kiezen

Een huis betekent zoveel meer dan een dak boven jouw hoofd. Je leeft er niet alleen, maar vindt er ook warmte en geborgenheid. Arkana beseft dit als geen ander en wil hierbij jouw partner zijn. Daarom nemen we uw persoonlijke leefwijze als uitgangspunt bij het ontwerp en de bouw van jouw woning.

Mensen die een woonst zoeken met een eigen identiteit en energiebewust willen leven, kiezen voor Arkana. Wij ontwerpen en bouwen sleutel op de deur Nul-Energie-Woningen, Passiefhuizen en Lage-Energie-Woningen in houtskelet. In alle stijlen en vormen, maar vooral aangepast aan uw levensopvatting. Altijd uniek, altijd individueel. Na een aangenaam bouwproces van vier à zes maanden overhandigen wij de sleutels van uw nieuwe thuis.

Eigen inbreng

Lees de getuigenissen van onze klanten op onze website of vraag ons via het Arkana contactformulier een uitgebreide referentielijst met tal van realisaties.

Na vervollediging van het contactformulier ontvang je maandelijks de Arkana nieuwsbrief met informatie van de open werfdagen die je kunt bezoeken.

Ook een vrijblijvende afspraak met de Arkana bouwconsulenten is mogelijk waar en wanneer dit voor je aangewezen is. 

Infovraag

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in