Aanbevolen partners

Logo KNX BE
All vac
Elektrotechnieken

Skitter io: innovatief design voor functionele afstandsbediening

Somfy maakt de bediening van rolluiken, verwarming, zonneschermen en verlichting oogstrelend met de nieuwe handzender Skitter io. De zender – die werkt volgens de io-Homecontrol technologie - maakt talloze scenario’s mogelijk.


Het innovatieve van de Skitter io ligt ‘m vooral in de atypische ronde vormgeving, die niet alleen mooi oogt, maar ook comfortabel in de hand ligt. Op de plaats waar je je duim moet plaatsen is er een ‘uitsparing’ gemaakt, waardoor je de Skitter altijd en onmiddellijk op de juiste manier in de hand hebt. Handig, zeker wanneer in de duisternis een en ander op de tast moet gebeuren. De keuze uit frisse kleuren zorgt verder voor een individuele toets.


Red Dot designaward

Somfy kaapte met zijn nieuwe handzender ‘Skitter io’ meteen een van de fel begeerde en invloedrijke Reddot Design Awards weg. In de categorie product design - architecture and interior design, loofde de jury het ontwerp om zijn innovatief design en uitstekende functionaliteit, kwaliteit en ergonomie.
“Deze belangrijke award versterkt onze overtuiging om continu te blijven inzetten op innovatie en efficiëntie. We zijn er zeker van dat deze award, die in de markt zowat een kwaliteitslabel is, nieuwe deuren opent en ons extra geloofwaardigheid verleent,” klinkt het bij Somfy.

De skitter io zal vanaf begin 2011 beschikbaar zijn op de Belgische markt.


Meer info: Somfy
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in