Aanbevolen partners

Logo KNX BE
All vac
Elektrotechnieken

Siemens lanceert de nieuwe alarmcentrale Sintony

Siemens lanceert de nieuwe alarmcentrale “Sintony”, een innovatieve beveiligingsoplossing op maat van particulieren en bedrijven, die uitmunt door haar design en hoog comfortniveau.

De divisie Building Technologies van Siemens lanceert haar nieuwste gamma intelligente elektronische systemen die in hoofdzaak gericht zijn op beveiligingstoepassingen. Met het op de markt brengen van deze moderne multifunctionele inbraakbeveiligingsystemen zorgt Siemens voor een verdere versteviging van zijn positie op de beveiligingsmarkt. De innoverende alarmsystemen koppelen elegantie aan veiligheid. Ze kunnen van op afstand worden bediend en vormen zo de ideale oplossing voor een efficiënte beveiliging van woningen, kantoren en sites in de tertiaire of industriële sector tegen brand, inbraak en andere risico’s. Dankzij het polyvalente ontwerp biedt dit gamma veel meer dan ‘gewone’ elektronische beveiligingsfuncties: veiligheid en domotica en zelfs medische bijstand worden met elkaar gecombineerd. Hiertoe zijn o.a. noodoproeptoetsen en de rechtstreekse bediening via een spraakmodule voorzien.

De Sintony-familie is ontwikkeld rond 3 assen die tegemoetkomen aan uiteenlopende installatiebehoeften in woningen, banken of ondernemingen van klein tot groot. De diverse systemen, die stuk voor stuk het product zijn van spitstechnologie; kunnen bekabeld of draadloos werken en kunnen van op afstand d.m.v. de GSM worden bediend. De Sintony-centrales bieden alle belangrijke voordelen en functionaliteiten, zoals eenvoud van installatie en beperkte onderhoudskosten, en functies voor kinderen en personen die medische bijstand nodig hebben (noodfunctie). Het geheel is een knap staaltje van bijzonder geavanceerde professionele technologie voor de beveiliging van gebouwen, personen en investeringen.

De Sintony 60 is ontworpen voor de beveiliging van woningen tegen allerhande risico’s. Het systeem is voorzien van gebruiksvriendelijke en intelligente toetsen en functionaliteiten en vormt de basis van een uiterst performante alarmcentrale die met een rook- en gasdetector alsook met een overstromingsverklikker kan worden uitgebreid. Bovendien kan het van op afstand de verlichting, de verwarming, de luiken en de garagepoort bedienen. De Sintony 60 beschikt ook over een noodfunctie dankzij de spraakmodule en over een automatisch systeem voor medische noodoproepen. De componenten van het beveiligingsysteem combineren spitstechnologie met de betrouwbare detectie en de intelligente analyse van de signalen (IR-bewegingsdetector, onderscheid tussen huisdieren en personen, toezicht op het openen van deuren en ramen, enz.).

De Sintony 120-220 is de ideale oplossing voor de beveiliging van middelgrote gebouwen, zoals KMO’s, winkels, dokterspraktijken, apotheken, restaurants, e.d. Deze alarmcentrale kan worden uitgerust met bijkomende modules en randapparatuur zoals LCD-toetsenborden, uitgangen, audiofuncties en externe voedingen (E-Bus-/lijnuitbreiding). Dankzij de diverse communicatiemodules voor de uitrusting van de bedienings- en controlepanelen kan een professionele installatie worden gecreëerd. De modules zijn voorzien van de nodige functies voor de overdracht van de alarmen, de configuratie van de parameters en het onderhoud van het systeem via de Sylcom-software.

De Sintony 410 is een feilloze en geavanceerde beveiligingsoplossing die dermate flexibel is dat ze aan de specifieke behoeften van zowel banken als, villa’s, musea, stations, industriële installaties, juwelierszaken, hotels, winkelcentra, enz. kan worden aangepast. Dit revolutionaire en evolutieve systeem werkt met een exclusieve kaartgestuurde toegang en kan van op afstand (Internet) worden bediend, waardoor maatregelen in realtime mogelijk zijn. De uiterst volledige reeks functionaliteiten en toebehoren maakt de controle en de sturing mogelijk van alle activiteiten die gericht zijn op de beveiliging van personen, gebouwen en investeringen op zeer uitgestrekte klassieke en industriële sites. Het is een oplossing die de nadruk legt op een lange levensduur en op uitzonderlijke prestaties in alle stadia van het beveiligingsproces, onder meer door een vergaande transparantie te koppelen aan compatibiliteit met systemen van derden. Deze centrale beheert en controleert onder andere 464 adresseerbare ingangen, 274 programmeerbare uitgangen en 20 kalenders die met een eenvoudige druk op een toets kunnen worden geprogrammeerd. Dankzij het draadloze, bidirectionele geïntegreerde “SiRoute”-systeem en de polyvalentie van de buselementen zorgt ze voor een haast onbeperkte veiligheid. De Sintony 410 kan in de andere spitstechnologische systemen van Siemens worden geïntegreerd; zo kan deze centrale bijv. worden gecombineerd met een camerabewaking- (de Siemens-reeks Sistore Digital), een brandbeveiliging- en een toegangscontrolesysteem (de Siemens-producten Sipass en Siemens Entro).

De Sintony-familie voldoet aan de hoogste eisen en aan de meest complexe beveiligingsbehoeften. De Sintony is tevens de eerste alarmcentrale die veiligheid en elegantie met elkaar combineert.

Voor meer info en fotos, surf naar: Siemens.be
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in