Aanbevolen partners

LOGO Huysman Bouw sleutel op de deur
Sleutel-op-de-deur

Renovatiescan geeft kandidaat-renoveerders inzicht in project

Met de Renovatiescan ontwikkelde Bouwfirma Verelst een instrument om kandidaat-renoveerders een inzicht te geven op het traject dat ze aanvatten. De scan belicht het project in drie stadia:
  1. Analyse van het gebouw

    Samen met deze analyse maken de specialisten van Verelst een eerste inschatting van de mogelijke renovatiekosten. Deze fase is gratis.
  2. Uitgebreid dossier

    In deze fase maakt het team van Verelst een uitgebreid dossier op met onder meer architectenplannen en een dossier voor een stedenbouwkundige vergunningsaanvraag
  3. Renovatiecontract

    In de laatste stap stelt Verelst een contract met gedetailleerde offerte voor het renovatieproject voor. Zo heb je als kandidaat-verbouwer een goed beeld op wat je mag verwachten binnen de service van Verelst.

De kandidaat die in de Renovatiescan stapt, heeft de vrijheid om na iedere fase uit het project te stappen.
 
In een enquête bij 800 Vlamingen polste iVox in opdracht van Verelst naar de renovatieplannen. Die blijken hoog te liggen. In dezelfde vragenronde informeerde het onderzoeksbureau ook naar de bereidheid om een Renovatiescan uit te voeren. Meer dan de helft van de respondenten gaf daarbij aan een scan te overwegen. Ze beseffen hoe belangrijk het is om de renovatiebehoeften van hun woning precies te kennen alvorens eraan te beginnen.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in