Aanbevolen partners

Buderus logo
Logo Groupe Atlantic
bulex
X²O logo
Logo Bosch
Sanitair

Platin maakt van plaatsing regenwatertank kinderspel

Een volumineuze regenwatertank zelf plaatsen? Het kan met het nieuwe tankconcept Platin voor regenwaterrecuperatie.


De vlakke Platin tank laat zich eenvoudig en probleemloos inbouwen. De lage
inbouwdiepte en het lage gewicht van de tank maken van deze klus een kinderspel.
Je plaatst de tank in een mum van tijd en met minimale kosten. Een kraan is alvast niet nodig. Vooral de stabiliteit, het grote mangat en de professionele geïntegreerde filter maken deze tank uitzonderlijk.


Milieuvriendelijk

De ondergrondse vlakke tank Platin is een gemakkelijke oplossing voor al diegenen die zelf een regenwaterrecuperatiesysteem willen installeren. Met het nieuwe tankconcept Platin geniet je namelijk levenslang van het opgevangen regenwater. Met een professionele regenwaterrecuperatiesysteem verminder je je drinkwaterverbruik met 50% en verbeter je zo het milieu. Een regenwaterrecuperatiesysteem omvat vier componenten: een ondergrondse tank zoals de vlakke Platin, een deksel, een filterpakket en een regenwatercentrale.


De Platin tank is beschikbaar in 1600,3000 en 5000 liter. Ze is personenwagenberijdbaar en grondwaterstabiel. Met een traploos, telescopisch en kantelbaar deksel dek je de tank af. In het mangat plaats je de zelfreinigende en onderhoudsarme filter Minimax, die ervoor zorgt dat de regenwatercentrale zuiver water aanzuigt.


Meer info: www.caratmilieu.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in