Aanbevolen partners

LOGO Huysman Bouw sleutel op de deur
Sleutel-op-de-deur

Ontdek de nieuwe modelwoning van Woningbouw De Backer

Houtsbouwspecialist Woningbouw De Backer heeft een nieuwe modelwoning. De woning in Long Island-stijl laat zien dat je in een massieve houtbouw ook veel licht in de woning kan halen.

Ondanks zijn lage energiepeil (E48) geniet de nieuwe modelwoning van veel daglicht in de woning. De witte muren en plafonds versterken het zomerse gevoel binnen. Dat leidt tot een unieke sfeer! Ook akoestisch is deze woning goed geïsoleerd. Gelijkvloers is er vloerverwarming aanwezig en boven is er zonnewering beschikbaar aan de ramen van de zuidgerichte kamers.
Vanuit elke kamer op de verdieping heb je toegang tot een buitenterras.

De goede energieprestatie wordt in de modelwoning perfect gecombineerd met aangenaam wonen. Er is veel licht, er zijn veel houten vloeren, een terras voor iedereen en de indeling is heel praktisch en huiselijk – iedereen leeft rond de centrale traphal vanwaar je op het gelijkvloers de nok van het dak kan zien.

Deze woning toont bovendien hoe massieve houtbouw is uitgegroeid tot één van de modernste bouwmethodes: snel en droog, de computergestuurde productie en de toepassing van nieuwe gelijmde balken voor de wandopbouw geven een onwaarschijnlijke kwaliteit terwijl er toch wordt gewerkt met een organisch materiaal: hout!

Praktisch

Je kan Woningbouw De Backer bezoeken in de Langestraat 19 in Zandhoven.

 

Meer info:  Woningbouw De Backer

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in