Aanbevolen partners

Logo KNX BE
All vac
Elektrotechnieken

Muziek uit de muur halen met Abitana

Abitana presenteert een nieuwe audio-oplossing voor iedereen die graag voortdurend een muzikale soundtrack bij het eigen leven afspeelt. Hun Digital Music System kan autonoom gebruikt worden, voor één enkele kamer, of kan in een netwerk ingepast worden om in meerdere kamers simultaan dezelfde muziek te doen weerklinken.


Het nieuwe, modulaire Digital Music System van abitana wordt ingebouwd in de muur, zodat enkel een display zichtbaar blijft. Het audiosysteem kan zowel opbouw- als inbouwluidsprekers aansturen.


Controlepaneel

De gebruiker kan het systeem bedienen via een paneeltje dat ingebouwd wordt in de muur. Deze muurmodule beschikt over een uiterst gevoelige FM RDS tuner met wekker- en slaapfunctie.
De Radio & Controle module kan daarnaast 1 of 2 extra audio-ingangen kiezen. Daarop kun je een cd- of mp3-speler aansluiten, maar ook digitale muziek van op je computernetwerk.

De richtprijs voor een mono Digital Music System bedraagt 220 euro. De stereo-versie kost 270 euro. Beide prijzen zijn exclusief, en per kamer.


Info: Abitana
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in