Aanbevolen partners

Buderus logo
Logo Groupe Atlantic
bulex
X²O logo
Logo Bosch
Sanitair

Maak je water hygiënischer en comfortabeler met BWT

We verbruiken in België gemiddeld 110 liter water per dag, per persoon. Het water voor de centrale verwarming nog niet meegerekend. De toestellen die in aanraking met dat water komen, kunnen last krijgen van dat vele water. Met de juiste waterbehandeling kun je zorgen voor meer comfort, meer hygiëne, minder onderhoud en een langere levensduur. Specialist in waterbehandeling BWT legt uit.

Waterontharding of waterverzachting is één van de meest gebruikte waterbehandelingsmethodes om met een minimaal verbruik van zout en water het kraantjeswater (vooral in de stad) een maximale toegevoegde waarde te geven.
 

Voordelen waterontharding

In de eerste plaats zorgt een waterontharder of waterverzachter het voor een drastisch verminderde kalkafzetting, waardoor je kranen en andere sanitaire toestellen beduidend langer meegaan. Zacht water is comfortabeler dan hard kraantjeswater. Bovendien bespaar je dankzij een waterontharder tot 50% aan schoonmaakproducten en zepen. Combineer je de waterontharder met een filter, dan haalt het toestel ook alle vuildeeltjes uit het water en geniet je optimaal van zuiver water.

Gedaan met de dagelijkse douche-schoonmaak

Naast wateronthardingstoestellen heeft BTW nog andere producten om het leven in huis aangenamer te maken.  Zo is er de Quick & Clean: Het toestel maakt, na een simpele druk op de knop, jouw douche volledig schoon. Tijdbesparend, hygiënisch, economisch én ecologisch verantwoord. Je hoeft niet meer na elke douchebeurt zelf aan de slag. En dat voor amper 59,99 euro (excl. btw).  

Regen als ecologische waterbron

Dankzij hergebruik van regenwater tot water voor sanitaire toepassingen als wassen, toiletspoeling of tuinirrigatie kun je heel wat besparen op je waterverbruik. Maar ook dat water moet je behandelen. Zonder filter gaan jouw kranen en WC-spoeling lekken, kunnen de electroventielen van de wasmachine blokkeren, kan het sproeisysteem verstopt raken en kan het water heel onaangenaam ruiken. De Pluviofilter van BWT vermijdt al deze problemen en zorgt ervoor dat u tot 50% stadswater bespaart.

Hou het verbruik in het oog met E1 en AQA Viseo

De vooruitstrevende combinatie van een nieuwe onderhoudsvriendelijke filter (E1) en nieuwe compacte waterverzachter (AQA Viseo) met minimaal zout- en waterverbruik maar met een maximale capaciteit vormen een nieuw pakket E1 + AQA Viseo dat BWT aanbiedt naar aanleiding van Batibouw 2013.

De E1+AQA Viseo vormt zo een innovatieve waterbehandelingsoplossing die perfect afgestemd is op de noden van een doorsnee gezin. Je kan via een schermpje vanuit de keuken of de woonplaats de status van het water- en zoutverbruik controleren.

Ook voor de verwarming

Naast de bescherming van jouw kranen en sanitaire toestellen, kun je ook jouw leidingen, centrale verwarming, zonnepanelen en vloerverwarming beschermen met BWT-producten.


Meer info: BWT

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in