Aanbevolen partners

Renson - Ventilatie, zonwering
zehnder logo
Logo Bosch
Ventileren

Luchtreiniger haalt allergenen uit de lucht

De Daikin-luchtreiniger model MC707VM is door twee gerenommeerde testinstanties goedgekeurd voor zijn vermogen om hoge concentraties specifieke allergenen te weren of verwijderen uit de omgeving van allergielijders.


Het TÜV Nord testlaboratorium voor binnenlucht-hygiëne onderzocht het vermogen van de Daikin luchtreiniger om kleine zwevende deeltjes te verwijderen en besteedde bijzondere aandacht aan binnenhuisallergenen. Het onderzoek wees uit dat de MC707VM bijzonder efficiënt werkt.
De British Allergy Foundation (BAF) kende de Daikin luchtreiniger MC707VM zijn goedkeuringslabel toe voor de vermindering van de blootstelling aan huisstofmijt, kattenallergeen, schimmel, tabaksrook, pollen en formaldehyde.
“Het verheugt ons dat onze luchtreiniger model MC707VM de strenge proeven van deze gerenommeerde testinstanties heeft doorstaan,” aldus de productverantwoordelijke bij Daikin Europe. “Deze certificaten zijn een duidelijk bewijs van onze inzet, om producten te maken die het ademhalingscomfort van allergie- en astmalijders verbeteren.”

Innovatief filtersysteem
De MC707VM is het resultaat van jarenlange investering in innovatie. Dit systeem dankt zijn uitzonderlijke vermogen aan een geavanceerd 7-lagig filtersysteem. Het is ook uitgerust met de innovatieve Flash Streamer van Daikin, die chemische substanties, zoals onaangename geurtjes en formaldehyde, afbreekt en omzet in onschadelijke bijproducten. De Flash Streamer bevordert ook een fotokatalytische reactie op het oppervlak van het fotokatalytisch filter uit titaniumapatiet, dat bacteriën en virussen verwijdert.

Het apparaat werkt fluisterstil en is dus geschikt voor de slaapkamer; het is draagbaar, dus gemakkelijk verplaatsbaar van kamer naar kamer; het vraagt weinig onderhoud en is makkelijk reinigbaar. Door zijn compacte, stijlvolle design past dit apparaat in ieder interieur, zowel in woningen als in hotels, kantoren en restaurants.

Meer info: www.daikin.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in